Váš domáci kouč pri pečení

Závideli ste niekedy profi kuchárom, čo všetko dokážu pripraviť a báli ste sa do niečoho ťažkého pustiť sami doma? Francúzske Millefeuille bolo pre vás niečo nepredstaviteľné? A čo napríklad Baci di Dama, kváskový chlieb alebo cesto na pizzu? To všetko, a ešte viac teraz ľahko zvládnete s revolučným kuchynským robotom Tefal i-Coach Touch, ktorý vás prevedie celým procesom prípravy pečenia.

18.12.2023 00:00
Obrazok1, pr, nepouzivat Foto:

Na prvý pohľad upúta farebnou dotykovou obrazovkou, v ktorej nájdete množstvo integrovaných receptov, a to s postupom krok za krokom. Vďaka Wi-fi pripojeniu sa vám otvoria tipy a rady na pečenie a overovacie kroky, ktoré vám pomôžu k dosiahnutiu tej správnej konzistencie ciest a krémov. Robota je navyše možné spárovať s mobilnou aplikáciou Tefal, v ktorej nájdete ešte ďalšie funkcie a recepty na nekonečnú inšpiráciu. Tefal i-Coach Touch sa tak stane spoľahlivým koučom vo vašej kuchyni, ktorý vás dovedie k dokonalým výsledkom pri každom pečení. Či už ste amatér alebo profík, Tefal i-Coach Touch už nebudete chcieť vymeniť za nič iné.

Tefal, popredný výrobca kuchynských spotrebičov, s hrdosťou uvádza na trh svoj najnovší produkt, Tefal i-Coach Touch (QB951838). Tento inovatívny kuchynský robot prináša úplne novú úroveň pohodlia, kvality a profesionality do každej domácnosti. Či už ste začínajúci kuchár alebo skúsený profesionál, Tefal i-Coach Touch vám poskytne kľúč k vždy úspešným výsledkom pečenia. Je vybavený integrovanými receptami s postupom krok za krokom vrátane automatických programov, s už prednastavenou rýchlosťou a časom podľa spracovávaných surovín.

Len si vyberiete recept a robot vás prevedie prípravou až po finálne pečenie. Medzi receptami nájdete najrôznejšie lahodné dezerty ale aj 21 základných receptov ako sú koláčové a tortové cestá, cesto na chlieb a pečivo, krémy a polevy, vaječný sneh a podobne.

Ďalšie funkcie sa otvárajú po pripojení robota k Wi-fi. Získate prístup k ďalším receptom (celkom 115 receptov) a pri tých základných navyše nájdete overovacie kroky obsahujúce obrázok správnej konzistencie daného cesta či krému. Jednoducho tak možno overiť, či ste postupovali správne a prípadne ako dosiahnuť tú pravú konzistenciu.

Nechýbajú ani videá so základnými kulinárskymi technikami napríklad ako správne vyváľať cesto a vyhľadávanie receptov aj podľa ingrediencií. To všetko nájdete na veľkej 4,3" dotykovej obrazovke s intuitívnym rozhraním. Pre ešte personalizovanejšie používanie je možné robota spárovať s mobilnou aplikáciou Tefal, v ktorej si napríklad môžete priamo vytvárať nákupný zoznam a sledovať pravidelné aktualizácie s novými receptami na nekonečnú inšpiráciu.

Menu i aplikácia je kompletne v českom a slovenskom jazyku. Robot poskytne nielen množstvo inšpiratívnych receptov, ale zároveň pomôže s prípravou receptov vlastných. Má k dispozícii plne manuálny režim s 8 rýchlosťami motora, pulzným chodom, režimom jemného miešania surovín a časovačom.

Foto: Tefal
TEFAL QB951838 I-COACH TOUCH 8, pr, nepouzivat

„Tefal i-Coach Touch je špičkový spotrebič, ktorý vám pomôže dosiahnuť perfektné výsledky pri každom pečení," hovorí Eva Kožušníková, produktová manažérka značky Tefal. „Veríme, že tento kuchynský robot prinesie do každej domácnosti nové možnosti, či už ste začiatočník alebo vášnivý kuchár.“

S kuchynským robotom Tefal i-Coach Touch budete mať plnú kontrolu nad každým krokom pečenia a môžete sa spoľahnúť, že vaša rodina aj priatelia budú z vašich výtvorov nadšení. Výkonný 1200 W motor a robustný vnútorný celokovový mechanizmus si poradia s čímkoľvek, čo sa rozhodnete pripraviť, od cesta na tortu až po ťažké chlebové cestá. Veľká nerezová misa s objemom 5,5 l s praktickou rukoväťou je ideálna na prípravu veľkých porcií. Zvládne prípravu až 2,7 kg cesta na tortu, 1,8 kg chlebového cesta a sneh z až 10 vajec. Technológia planetárneho pohybu miešania zaisťuje, že sa všetky ingrediencie dokonale a rovnomerne premiešajú. Zároveň prístroj vyniká úžasnou tichosťou.

Súčasťou balenia kuchynského robota Tefal i-Coach Touch (QB951838) je odolné príslušenstvo: Flex metla pre optimálne výsledky šľahania, miešacia metla, hnetací hák a pomocná stierka. Nechýba ani ochranné veko proti striekaniu, ktoré je vybavené otvorom na ľahké pridávanie surovín za chodu. Výbavu obohacuje kuchynská váha, ktorú je možné pomocou Bluetooth prepojiť s robotom a sledovať odvažovanie surovín priamo na obrazovke prístroja.

Funkciu robota je možné ešte rozšíriť, vďaka doplnkovému príslušenstvu. Robot je totiž vybavený celkom 5 výstupmi s optimalizovaným výkonom pre rôzne nástavce. Tefal ponúka celkom 3 rôzne boxy príslušenstva na dokúpenie: Meat & Pasta box 5v1 s mlynčekom na mäso, nástavcami a formičkami na cestoviny a cukrovinky, Mix & Drink box 5v1 s mixérom, sekáčikom a mlynčekom na mak a Fresh box 5v1 s food procesorom citrusy.

Svojho kouča si jednoducho zamilujete. Odporúčaná predajná cena je 899 eur.

Čerstvé domáce cestoviny podľa Martina Kolníka

recept, pr, nepouzivat

Ingrediencie:

  • 500 g hladkej alebo polohrubej múky
  • 5 vajec
  • 1 lyžička soli
  • Semolínová múka na tvarovanie cestovín

Postup:

  • Cesto na čerstvé cestoviny má špecifickú štruktúru a je vhodné napríklad na fettuccine, pappardelle, lasagne a cannelloni.
  • Do misy stroja dajte všetky ingrediencie (múku, vajcia a soľ) a stlačte „Štart“.
  • Cesto na pracovnej ploche otočte spodkom nahor, zabaľte do plastovej fólie a nechajte 30 minút odpočívať.
  • Pomocou semolinovej múky vypracujte cestoviny do zvoleného tvaru.
Foto: Tefal
TEFAL QB951838 I-COACH TOUCH 1, pr, nepouzivat

www.tefal.sk

www.homeandcook.sk

Francúzska rodinná firma Groupe SEB, na slovenskom trhu známa vďaka značkám Tefal, Rowenta či Krups, sa od roku 2015 v rámci svojho projektu zaväzuje ku garancii opraviteľnosti výrobkov počas 15 rokov – to platí už pre celých 95 % produkcie spoločnosti. Do roku 2050 si Groupe SEB dala cieľ dosiahnuť uhlíkovú neutralitu. Svoje výrobky Groupe SEB balí a prepravuje v recyklovanom kartóne potlačenom rastlinnými atramentmi.

chyba