Triola vám zaručí Vianoce, aké tu ešte neboli.

Vianočnú atmosféru nevytvárajú len vonkajšie okolnosti, ale aj to, ako sa cítite vo svojej koži. Dámska spodná bielizeň môže byť tým malým kúskom, ktorý pridá do vášho života vianočný šarm a dopraje vám pocit osobnej elegancie. Nezabudnite si užiť tento čarokrásny čas roka a dopriať si to, čo vám robí radosť!

12.12.2023 09:48
thumbnail 1,  pr, nepouzivat Foto:
Model Triola Arkana v nádhernej smaragdovo zelenej farbe je ako stvorený na Vianoce

Vianoce sú obdobím radosti, lásky a okamihov, strávených s rodinou a priateľmi. Okrem vytvárania nezabudnuteľných spomienok je to však tiež ideálny čas na to, aby sme sa starali o seba a cítili sa krásne. A rovnako je to najvhodnejšia doba spojiť príjemné s užitočným a investovať do kvalitnej dámskej spodnej bielizne, ktorá nám nielen poskytne pohodlie, ale pridá aj štipku vzrušenia do našich sviatočných príprav. Presne takú bielizeň má pre vás Triola.

Triola Elara krásne vynikne na každej postave Foto: Triola
thumbnail 2, pr, nepouzivat Triola Elara krásne vynikne na každej postave

Pohodlná a pritom štýlová

V sviatočnom období, kedy často beháme po obchodoch a chystávame domáce dobroty, je pohodlnosť na prvom mieste. Bielizeň z kvalitných materiálov vám umožní pohybovať sa s ľahkosťou a zároveň vám poskytne ten správny pocit luxusu.

Hladké košíčky, luxusná čipka a burgundská... Foto: Triola
thumbnail 3, pr, nepouzivat Hladké košíčky, luxusná čipka a burgundská farba sú neodolateľná kombinácia

Farby, ktoré oživia váš šatník

Sviatočné obdobie je ideálny čas na experimentovanie s farbami. Skúste zvoliť spodnú bielizeň v tradičných vianočných farbách, ako sú červená, smaragdová alebo tmavomodrá. Týmto spôsobom pridáte sviatočný nádych svojmu outfitu aj sami sebe.

Nohavičky z minisérie Triola Arkana sú... Foto: Triola
4, Nohavičky z miniséri , pr, nepouzivat Nohavičky z minisérie Triola Arkana sú neodolateľné spredu aj zozadu. Rovnako ako podprsenka.

Elegancia v detailoch

Drobné detaily majú veľký vplyv. Vyberte si spodnú bielizeň s jemnými čipkovanými prvkami, mašličkami alebo inými ozdobami, ktoré dodajú vášmu vzhľadu ženskú eleganciu a šarm.

Podprsenka Triola Vixen zaujme nevšedným vzorom... Foto: Triola
5, pr, nepouzivat Podprsenka Triola Vixen zaujme nevšedným vzorom čipky a efektnými pásikmi v dekolte

Vianočný set ako darček – pre seba aj pre ženy vo vašom živote

Prečo si nedopriať tento rok niečo špeciálne? Investujte do kompletného vianočného setu spodnej bielizne, ktorý obsahuje nielen nohavičky a podprsenku, ale aj nočnú košeľu alebo župan. Týmto spôsobom si môžete užívať pohodu a eleganciu vo dne aj v noci.

Strih balcony krásne nadvihne a zaguľatí prsia Foto: Triola
thumbnail 6, Strih balcony, pr, nepouzivat Strih balcony krásne nadvihne a zaguľatí prsia

Triola je celoživotná láska od prvého vyskúšania. Podeľte sa o ten pocit dokonalosti aj so svojou maminou, sestrou, kamarátkou a darujte im darčekovú poukážku. Budú na vás s láskou spomínať zakaždým, keď si svoju Triolu oblečú.

Darčekové poukážky na nákup bielizne Triola sú... Foto: Triola
thumbnail 7, pr, nepouzivat Darčekové poukážky na nákup bielizne Triola sú darčekom, vhodným pre každú ženu

Zdravé sebavedomie

Vianoce môžu byť náročné a preto je dôležité nezabúdať na seba. Noste spodnú bielizeň, v ktorej sa cítite skvele a ktorá vám pomôže zdôrazniť vašu jedinečnú krásu. Sebavedomie je najlepší spôsob, ako žiariť zvonka i vo vnútri.

Pozrite si celú ponuku úžasnej bielizne Triola!

Vyberiete si model Elara alebo Arkana? Viete... Foto: Triola
thumbnail 8, pr, nepouzivat Vyberiete si model Elara alebo Arkana? Viete čo? Vezmite si oba, veď Vianoce sú len raz do roka
chyba