Darujte ženám na Vianoce krásnu a mlado vyzerajúcu pleť

Každá žena o seba rada dbá, rada sa rozmaznáva a predovšetkým túži cítiť sa krásna v každých situáciách. Mamičke, sestre, kamarátke či babičke urobte na Vianoce radosť produktmi starostlivosti o pleť. K mlado a zdravo vyzerajúcej pleti im rozhodne pomôžu pleťové oleje.

06.12.2023 00:00
planthe shutterstock 1786085984.jpg 6-12-, pr,... Foto:

Prírodné oleje na pleť hravo strčia do vrecka ktorýkoľvek krém

Práve oleje sa v posledných rokoch stali úplným hitom v starostlivosti o pleť a nie je sa ani čomu čudovať, pretože sú tým najprirodzenejším prípravkom a vyznačujú sa veľmi vysokou kvalitou a účinnosťou. Prírodné oleje sú to najlepšie, čo svojej pleti môžete dopriať. Pokožku hĺbkovo vyživí a dokonale zregeneruje. Pri výbere sa potom zamerajte na prípravky obsahujúce nielen kvalitné oleje, ale aj ďalšie klinicky overené prírodné látky, ktoré podporujú blahodarný účinok daného oleja. Obrovská výhoda pleťových olejov spočíva aj v tom, že na rozdiel od krému nie sú založené na vode, ale pozostávajú z čistých lipidových zlúčenín, teda z tukov. Práve preto sú výživnejšie, ľahšie aplikovateľné a zároveň hlbšie prenikajú do pleti, kde následne poskytujú potrebnú starostlivosť.

Po akých prípravkoch siahnuť?

Potrebujete hĺbkové vyživenie zrelej pleti? Pomôže Arganový olej!

Za ten najúčinnejší olej vôbec je považovaný olej arganový, ktorý pokožku hĺbkovo vyživí, dokonale zregeneruje, omladí a zanechá ju zamatovo hebkú. Okrem zrelej pleti, ktorá pomáha spomaľovať známky starnutia, je vhodný aj pre suchú pokožku, pretože jej zaisťuje hĺbkovú hydratáciu. Arganový olej je tiež vhodný na prípravu pleťových masiek alebo na masáž práve pre svoj regeneračný a čistiaci účinok. Planthé Arganový olej obsahuje unikátnu kombináciu zvláčňujúceho a hydratujúceho arganového oleja s extraktmi granátového jablka a rozmarínu lekárskeho. Toto zloženie zaisťuje intenzívnu hydratáciu a zvláčnenie pokožky, hĺbkové vyživenie pleti, účinnú regeneráciu a omladenie pleti.

Objavte zázrak menom kyselina hyalurónová

Kyselina hyaluronová v posledných rokoch naberá na popularite, pretože má výnimočnú schopnosť viazať vodu a dokáže tak skvele hydratovať pokožku. A práve nedostatočne hydratovaná pokožka je dôvodom vzniku vrások. Planthé Hyaluronové sérum navyše obsahuje ružovú vodu a extrakt zeleného čaju a chmeľu. Vďaka tejto jedinečnej kombinácii vyhladzuje a vypína pleť, vypĺňa vrásky a zanecháva pleť sviežu, pružnú a mladistvú. Vďaka prírodnému zloženiu a optimálnemu pH nedráždi pokožku a je tak vhodné pre každý typ pleti.

odkaz
planthe baner 1, pr, nepouzivat

Vráťte pleti vitalitu a pružnosť vďaka séru s obsahom retinolu

Vplyvom veku ubúda v pleti kolagén a tá potom stráca svoju elasticitu. Kolagén dodáva pleti pevnosť a silu a je zodpovedný za jej vypnutý, mladistvý vzhľad bez vrások. A práve rozklad kolagénu a zníženie jeho produkcie vedie k rozvoju vrások a zostaršujúcemu vzhľadu. Doplnením látok bohatých na kolagén môžete posilniť prirodzenú obnovu kožných buniek a syntézu kolagénu a viditeľne tak redukovať prejavy starnutia. Pre prirodzenú obnovu kolagénu je tiež dôležité vyvarovať sa ultrafialovým žiareniam a dbať na správnu životosprávu a starať sa o svoju pokožku aj zvnútra. A práve Planthé Retinol sérum s unikátnou kombináciou rastlinných olejov, retinolu (vitamínu A), extraktov rozmarínu a granátového jablka dochádza k stimulovaniu prirodzenej obnovy kožných buniek a syntéze kolagénu.

chyba