Mikuláš vás tento rok poteší dvakrát: Prináša Úsmev aj IMT Smile

Rozbaľte si 6. decembra nádielku mikulášskej zábavy online na Kaufland Detskom festivale. Zaspieva vám Kali, IMT Smile či Miro Jaroš, kto sa pridá?

04.12.2023 00:00
Kaufland, pr, nepouzivat Foto:
IMT Smile vyčarí sviatočnú atmosféru u vás doma

Všetci milujeme ten čarovný čas, keď náš domov naplní vôňa čerstvo upečených medovníčkov. Teraz si ho spolu s najbližšími môžete užiť v teple vášho domova, pri čarovnom mikulášskom TV programe. Kaufland Detský festival si pre vás totiž v spolupráci s Mikulášom pripravil aj tento rok prekrásny televízny podvečer, ktorý vás prenesie do tej správnej sviatočnej nálady.

Program plný sladkých prekvapení nielen pre tých najmenších, ale doslova pre celú rodinu si môžete pozrieť v rovnaký deň, kedy bradatý deduško naplní detské čižmičky dobrotami – v stredu 6. decembra. A to nielen online na www.detskyfest.sk, ale aj na novej rodinnej TURBO TV, ktorú nájdete u vás doma už aj v káblovej televízii.

Večer plný hviezd, také prekvapenie vás čaká na... Foto: Kaufland
Kaufland, pr, nepouzivat Večer plný hviezd, také prekvapenie vás čaká na Mikuláša

Mikuláš, čo nám dáš? Predsa zábavu do každej obývačky

Okrem veľkého Úsmevu si pre vás Mikuláš v rámci festivalového programu pripravil aj tento rok naozaj bohatú programovú nádielku. Už o 17. hodine ju odštartuje miláčik najmladšej generácie Miro Jaroš, ktorý si ako hosťa pozval Nelu Pociskovú. Večerom plným sladkých prekvapení vás budú sprevádzať moderátori večera Veronika Hatala a Milan Zimnýkoval. A aby ste sa na blížiace sa sviatky ešte viac naladili, Miro Jaroš vám, spoločne s Veronikou Hatala, prinesie aj krásnu vianočnú novinku „Dobro v nás“. Samozrejme, nemôžu chýbať ani deti, hravé, šikovné a talentované. Svoje umenie predvedú aj v programe „Vianočná nádej“, aby lásku, nádej a pokoj prostredníctvom pesničiek priniesli aj do vašich obývačiek.

Mikuláš opäť nezabudol ani na starších súrodencov, ockov a maminy. Tým do čižmičky nadelí krásny gala program, plný zvučných mien. V rámci slávnostného večera im zaspieva IMT Smile spoločne s Kalim, Ondrej Kandráč, či stále obľúbený Paľo Hammel.

Na online Kaufland Detskom festivale zaspieva... Foto: Kaufland
Kaufland,pr, nepouzivat Na online Kaufland Detskom festivale zaspieva aj Kali

Ako sa dá Úsmev darovať dvakrát?

Nie všetky rodiny majú to šťastie, deliť sa o vzájomnú lásku pod jednou strechou. Preto Mikuláš aj tento rok prinesie Úsmev aj deťom i rodičom, ktorým vďaka náročným životným okolnostiam hrozí strata bývania, či doslova rozpad rodiny.

Počas mikulášskeho festivalového gala večera obchodný reťazec Kaufland aj tento rok symbolicky odovzdá výťažok z kampane „Darujte úsmev dvakrát“, v ktorej už po piaty raz podporil neziskovú organizáciu Úsmev ako dar. S veľkým Úsmevom tak prispeje k tomu, aby aj rodiny ohrozené stratou bývania mohli stráviť najkrajšie sviatky v roku spoločne. Lebo prežiť najkrajšie chvíle v roku pri jednom stole, to je pre rodiny v núdzi ten najkrajší darček.

Ak ste aj vy svojim deťom tento rok kúpili adventný kalendár s Medovníčkom v Kauflande, môžete si mikulášsky program s Kaufland Detským festivalom vychutnať nielen so sladkou Fairtrade čokoládkou z rozprávkového okienka, ale aj s hrejivým pocitom z darovaného úsmevu.

Mladšie ročníky zabaví aj Miro Jaroš Foto: Kaufland
Kaufland, pr, nepouzivat Mladšie ročníky zabaví aj Miro Jaroš

Prekvapenie 6. decembra, aj v repríze

A čo ak predvianočný Kaufland Detský festival 6. decembra sledovať nestihnete? Slávnostný program plný hviezd si môžete pozrieť po prvý raz aj v repríze! 10. decembra od 17. hodiny online na www.detskyfest.sk, ale aj na novej rodinnej káblovej TURBO TV, ktorú si naladíte v pohodlí vášho domova. Máte tak istotu, že Mikuláš, ktorý malým aj veľkým do čižmičiek vkladá sladké prekvapenia, do vašej rodiny prinesie aj čosi navyše. Úsmev, hviezdy a štedrú nádielku sviatočnej atmosféry.

chyba