TOP doplnky, ktoré sú ako korenie dodávajúce vašej svadbe ten správny šmrnc

Chcete, aby sa stala vaša plánovaná a dlho očakávaná svadba udalosťou roka, na ktorú sa bude v dobrom a dlho spomínať? Túžite po tom, aby robili vaše svadobné šaty konkurenciu červenému kobercu, oznámenia vyzerali lepšie ako profil na sociálnej sieti a diamantový prsteň na ruke svojím leskom rozžiaril celú sálu?

21.08.2023 00:00
svadobne saty, pr Foto:

Potom máme pre vás niekoľko tipov, ktoré budú ako korenie dodávajúce celej udalosti ten správny šmrnc.

Poďme sa spoločne o tom presvedčiť.

Oznámenia na svadbu, ktoré zanechajú dojem

V oblasti svadobných oznámení sa v posledných rokoch trendy výrazne zmenili. Tradičné karty postupne vystriedali kreatívne a originálne dizajny, ktoré už neohurujú iba svojím originálnym návrhom, ale aj kvalitným spracovaním.

Veľmi obľúbené sú napríklad ručne kreslené ilustrácie alebo fotografie páru. Oceňuje sa tiež ekologický prístup v podobe využitia recyklovateľných materiálov či biodegradovateľných farieb. Zabudnúť nesmieme ani na možnosť vybrať si alebo priamo navrhnúť originálne oznámenie na svadbu online, a to bez straty času aj peňazí.

Svadobné šaty, vďaka ktorým budete ako hviezda z filmového plátna

Výber svadobných šiat je pre mnohé nevesty kľúčovým momentom. Aj v tomto smere si ale môžete čas i peniaze ušetriť výberom rôznych svadobných doplnkov online. Myslite pritom na fakt, že tie najkrajšie šaty na svadbu vám musia dokonale sedieť a zohľadňovať vašu osobnosť aj štýl.

Veľmi obľúbené je dnes napríklad „boho“, v ktorom sú vkusne kombinované prvky bohémskeho a hippie štýlu s nádychom etna, folku alebo retra. Milujú ho najmä dobrodružné a kreatívne povahy a jeho výraznými detailmi sú napríklad čipky, kvetinové motívy, koráliky, pierka či šnúrky.

Iné ženy zasa uprednostňujú klasické korzetové šaty v kombinácii s jemnými a vzdušnými sukňami, ktoré vytvárajú romantický a elegantný vzhľad. V tom či inom prípade je ale dôležité, aby ste sa v danom modeli cítili naozaj pohodlne a ako hviezda z filmového plátna.

Diamantové prstene ako symbol večnej lásky

Aj luxusné diamantové prstene môžu byť tradičným symbolom záväzku a lásky. Veľmi populárne sú dnes modely s viacerými menšími diamantmi okolo jedného hlavného kameňa. Osobný príbeh páru tiež veľmi vkusne odrážajú ručne vyrábané dizajny v podobe unikátnych a personalizovaných prsteňov.

Plánovanie svadby môže byť nielen náročné a vyčerpávajúce, ale aj vzrušujúc a zábavné, pretože k dispozícii máte dnes veľmi veľa nových trendov a možností. Dajte si však záležať na tom, aby výber oznámenia, šiat alebo prsteňa odrážal vašu individualitu a jedinečnosť zväzku, ktorý ste sa rozhodli spoločne s najbližšími osláviť. Len potom bude všetko dokonalé a podľa vašich predstáv.

chyba