Ako v lete nosiť čierne tenisky? Niekoľko módnych tipov

Leto je obdobím, kedy mnohí z nás siahneme po farebne rozmanitých outfitoch, no prečo by sme mali obmedzovať svoje možnosti iba na svetlé odtiene?

28.07.2023 00:00
cierne-tenisky, pr Foto:

Čierne tenisky sú skvelou voľbou pre všetkých milovníkov módy, ktorí túžia po štýlovej, no pohodlnej obuvi. Ak sa obávate, že nosiť čierne tenisky v horúcich letných mesiacoch je nemožné, mýlite sa! V tomto článku vám prinášame pár módnych tipov, ako efektívne začleniť čierne tenisky do vášho letného šatníka.

Kontrasty a monochromatický vzhľad

Nosenie čiernych tenisiek v lete neznamená, že vaše outfity musia byť jednotvárne. Práve naopak, čierna farba môže vytvoriť skvelý kontrast so svetlými a veselými farbami letných odevov. Skúste kombinovať vaše čierne tenisky so šatami v pastelových tónoch alebo s jemnými kvetinovými vzormi. Ak preferujete monochromatický vzhľad, čierna farba vytvára elegantný a sofistikovaný štýl. Skúste sa obliecť do čiernej od hlavy po päty a pridajte do vášho outfitu farebný doplnok, napríklad v podobe náhrdelníka alebo náramku.

Čierne tenisky s džínsami – klasika, ktorá nikdy nezomrie

Spájanie čiernych tenisiek s džínsovými šortkami alebo džínsovými nohavicami je klasika, ktorá je v lete stále na mieste. Tento tradičný a bezchybný vzhľad dodá vašej osobnosti šmrnc a vytvorí pohodlný, no štýlový outfit na bežné letné dni. Ak si chcete udržať športový vzhľad, skombinujte tenisky s crop topom a džínsovými šortkami. Ak preferujete elegantnejší vzhľad, zvoľte rovné džínsové nohavice a pridajte k nim elegantnú blúzku.

Čierne tenisky s letnými šatami – prekvapte svojím štýlom

Ak máte radi prekvapenia a chcete svojim letným outfitom dodávať odvahu, skúste spojiť čierne tenisky s ľahkými a vzdušnými letnými šatami. Táto kombinácia dodá vašej osobnosti športový, no štýlový nádych. Vyberte si šaty s decentnými vzormi alebo pastelovými farbami, ktoré budú spolu s čiernymi teniskami vytvárať pôsobivý kontrast. Pre dokonalý letný vzhľad nezabudnite na ľahkú slamenú kabelku a slnečné okuliare.

Čierne tenisky s midi sukňou – prekrásna kombinácia

Midi sukne sú v lete veľmi obľúbené a dodávajú ženským outfitom gráciu a eleganciu. Skúste teda zvýrazniť túto kombináciu ešte viac tým, že si k nim obujete pohodlné čierne tenisky. Či už siahnete po midi sukni s kvetinovým vzorom alebo v jednofarebnom prevedení, čierne tenisky dodajú vášmu šatníku športový nádych a uľahčia vám prechádzky po meste či výlety do prírody.

Ak patríte k obdivovateľkám minimalistického štýlu, zamilujete si aj iné minimalistické kombinácie. Čierne tenisky sú skvelým doplnkom k jednoduchému bielemu tričku alebo topu. Doprajte si k tomu voľné nohavice s jednoduchým strihom a outfit dotvorte decentnými doplnkami. Tento bezstarostný vzhľad je ideálny na voľné popoludňajšie prechádzky či stretnutia s priateľmi.

Ak ste sa dostali až sem, už viete, že čierne tenisky môžu byť v lete štýlovou a praktickou voľbou. Svoj ideálny pár si môžete vybrať v širokej ponuke obchodov, pričom jedným z miest, kde môžete nájsť tenisky na každú príležitosť, je aj obchod CCC. Takže neváhajte a oživte svoj letný šatník o čierne tenisky, ktoré vám dodajú sebavedomie a dokonale doplnia každý váš štýl.

chyba