Ideš na festival? Vytvor si festivalové tričko s vlastnou potlačou!

Vytvor si vlastné tričko vlastnou s potlačou či fotkou obľúbeného interpreta. Si organizátor festivalu? Potlačíme ti tričká so zľavou až do 40%!

18.07.2023 14:53
puppynator.sk, pr, nepouzovat Foto:

Fanúšikovské tričká s vlastnou potlačou si vytvoríš online!

Hudba nás vystihuje. Páči sa nám taká, ktorá s nami rezonuje. Vyjadruje náš a to by malo aj tvoje tričko s vlastou potlačou. Nemusíš sa prehľadávať cez rôzne weby alebo vyberať z festivalových produktov a hľadať to, ktoré sa ti bude aspoň trochu pozdávať. Za pomoci Online Kreatora si vytvoríš tričká, ktoré ti budú sedieť tak dokonale, že si budeš chcieť vytvoriť aj vlastný fanúšikovský merch. A aby ťa ten vlastný merch nevyšiel draho, tak sa zaregistruj a dostaneš 5% zľavu.

Potlač tričiek pre organizátorov so zľavou do 40%

Či už potrebuješ potlač tričiek pre organizátorov, pre SBS, VIP tričká či tričká pre fanúšikov, všetko vybavíš na Puppynator.sk. S Online Kreatorom to bude dokonca veľmi rýchle a jednoduché. Navyše ako vďaku ponúkame množstevné zľavy až do 40%. Čím viac nakúpiš, tým máš väčšia zľava a to sa predsa oplatí.

Foto: puppynator.sk
puppynator.sk, pr, nepouzivat

Mikiny s vlastnou potlačou pre dámy aj pánov – vlastný nápis, fotka či logo interpreta

Je skvelé mať po ruke aj mikiny s vlastnou potlačou pre dámy aj pánov, na ktoré môžeš nadizajnovať rôzne nápisy, fotky či logá interpretov. Všetci vieme, že počasie na festivaloch býva občas zradné. A nie len to. Sú typy fanúšikov, ktorí si hudbu vychutnávajú bez tanečných kreácii a tí takúto mikinu ocenia. Festivalovú mikinu môžeš navrhnúť a venovať niekomu aj ako darček. Napr. niekomu, kto veľmi chcel ísť na fesťák a z nejakého dôvodu mu to nevyšlo.

Foto: puppynator.sk
puppynator.sk, pr, nepouzivat

Vytvor si festivalové tričko s nápisom a fotkou kapely

Na festivalové tričko si môžeš potlačiť akýkoľvek nápis či fotku kapely. Na fesťákoch vystupuje veľa skvelých hudobníkov a ty medzi nimi určite máš nejakého favorita. Skvelým tipom je preto potlač časti textu piesne spojenej s fotkou hudobníka. Nech si už vytvoríš akékoľvek tričko, dočkáš sa ho veľmi rýchlo. Doma alebo aj na výdajných miestach ho budeš mať už do 5 pracovných dní.

Originálne tričko s fotkou obľúbeného interpreta

V tvojom šatníku by nemal chýbať jeden špecifický kúsok – originálne tričko s fotkou obľúbeného interpreta. A to bez ohľadu na to, či ideš na jeho koncert alebo nie. Ak tam aj pôjdeš, zaručene budeš neprehliadnuteľný. Dokonca z toho môžeš spraviť zvyk – potlačíš na tričko vašu spoločnú fotku, na ďalší koncert si to potlačené tričko oblečieš, znovu sa odfotíte a znovu potlač a tak stále dokola. Budeš mať všetky vaše spoločné fotky na jednom tričku v kvalitnej potlači a to ani nehovoríme, že z toho môžeš byť skvelá zábava.

Foto: puppynator.sk
puppynator.sk, pr, nepouzivat

Navrhni si tričko na festival s logom obľúbenej kapely

Tričká na festival s preplneným dizajnom nie sú tvoja šálka kávy alebo sa ti len skrátka páči logo tvojej obľúbenej kapely? Prípadne si pre hudobného nováčika vytvoril logo sám a chceš ho dať do popredia? Tak vyraz na fesťák s tričkom od nás, na ktoré ti to logo potlačíme. Pomôžeme ti dokonca odstrániť pozadie za 5€. A keby čosi, neváhaj nás kontaktovať.

chyba