Parcelové postupy – hit pravidelného upratovania

Ste šikovná gazdinka? Dočkali ste sa a stali ste sa hrdou pani domácou v novom byte? Tak stojíte pred prvým upratovaním...

15.07.2014 11:00

Parcelové postupy – hit pravidelného upratovania

Ste šikovná gazdinka? Dočkali ste sa a stali ste sa hrdou pani domácou v novom byte? Tak stojíte pred prvým upratovaním vo vlastnom byte. Absolútnou novinkou sa v súčasnosti stalo rozdelenie obytného priestoru na parcely, ktoré Vám výrazne uľahčí problematický a chaotický proces upratovania zvládnuť bez väčších problémov. Tepovacia spoločnosť Topservis pozná odpovede.

Ak žijete v domnení, že dosiahnutie a udržanie čistoty v domácnosti ľavou zadnou dokáže kde – kto, veľmi chybujete. Jednoducho len náhodne nahliadnite do izby jedného z väčšiny mladých ľudí a zbadáte pravdu. Iba sa zamyslite a skúste si odpovedať na otázku, čím by ste spojili čistenie a farby ako oranžová, zlatá, hnedá a fialová? Asi každý jeden človek má svoje stratégie, podľa ktorých pri čistení postupuje. Je niekoľko možností ako si takéto zručnosti osvojiť. Jedna z možností je, že ich zdedíte, alebo sa ich naučíte vlastnou prácou a postupom času sa stanú našou súčasťou. Ibaže ako ide čas, postupuje aj vývoj, čo je pre nás ako ľudstvo charakteristické a ak chceme byť moderný, mali by sme tento prúd sledovať. Ak už na vývoj pozeráte akokoľvek, nezanedbateľným faktom je, že v takýchto trendoch sa vždy nájde niečo pozitívne a pozorný sledujúci si z nich dokáže vybrať nejeden uľahčujúci fígeľ. Topservis pri upratovaní nikdy nestojí mimo a hovorí, že teraz nastal ten čas, aby sme sa zamysleli, zbavili sa zlých návykov v našich upratovacích rituáloch a pozreli sa na nové možnosti do budúcnosti.

Upratuj za pomoci farieb

Oranžová, ružová, zlatá a fialová sú farby, ktoré majú pri všetkých čistiacich farbách zásadný význam. Každý priestor, ktorý je súci k upratovaniu, je možné ,,rozzónovať ʺ na štyri farebné zóny. Kúpeľňa sa označuje oranžovou , WC fialovou, kuchynský priestor spolu s priľahlou jedálňou označíme hnedou farbou a na všetky ostatné priestory ako obývačku, spálňu, pracovné miestnosti, chodbu zostáva žltá. V čom spočíva výhoda takto rozdeleného znečisteného priestoru? ,, Asi si neuvedomujeme , že  k spálni alebo WC treba pristupovať rozdielne. Každá izba je trošku iný mikrosvet a preto k nemu treba pristupovať inak. Základné rozdiely spočívajú v odlišnom ošetrovaní, štýle čistenia, používaných materiáloch a bez debaty v upratovacích prípravkoch. Na trhu nájdeme napríklad profesionálne handričky z mikrovlákien charakteristických štyrmi farbami, ktoré sú zafarbené na podobnej báze a preto sa veľmi ľahko priraďujú k jednotlivým zónam. Vďaka tejto jednoduchosti si nemôžete zmýliť utierku na riad s utierkou na umývanie WC misy na záchode .ʺ Vysvetľuje Katka Kýchalová, dlhoročný profesionál a majiteľ upratovacej spoločnosti Sterilný život, s.r.o. v spolupráci s čistiacou firmou Topservis.  Vďaka celoživotnej vášni pre svoju prácu a sledovaniu najnovších technológií sa Katka dostala až k sledovaniu zdravého životného štýlu a prevencii pred ochoreniami. Postupne si uvedomila, že všetky civilizačné ochorenia sú spôsobené toxickými látky, medzi ktoré chemikálie z nekvalitných čistiacich prostriedkov určite patria. Preto medzi jej vášne postupne pribudla ja riadená a kontrolovaná detoxikácia . Neváhajte a ak aj Vás niečo trápi obráťte sa  na celostnú medicínu.

chyba