Podporte ČREVNÚ MIKROFLÓRU svojho bábätka

Starostlivosť o novonarodené bábätko je pre všetkých rodičov veľmi náročná. Aby vaše dieťatko dobre prospievalo a dobre sa vyvíjalo, je potrebné dodať mu všetky potrebné živiny. Pre správne fungovanie tráviaceho traktu bábätka sú nesmierne dôležité živé mikroorganizmy, ktoré podávané v dostatočnom množstve majú preukázateľne priaznivý účinok. Kde a ako ich môže vaše dieťatko získať?

23.10.2023 00:00
shutterstock 2118891398, pr, nepouzivat Foto:

Prečo sú živé mikroorganizmy pre bábätko také dôležité?

Naše telá sú domovom pestrej škály mikroorganizmov a baktérií, ktoré s nami žijú v harmónii, chránia nás a trénujú našu odolnosť voči chorobám. Väčšinu potrebných živín, vitamínov a minerálov síce dieťatko dostáva od matky prostredníctvom materského mlieka, ale často to nie je v dostatočnom množstve. Živé kultúry majú vplyv na stabilizáciu črevnej mikroflóry. Sú pre ľudský, a predovšetkým detský organizmus absolútne nenahraditeľné, pretože bábätko potrebuje dostať silný a kvalitný základ. Pokiaľ je totiž nedostatočne vyvinutá črevná mikroflóra, človek môže byť v priebehu celého života náchylnejší k rôznym ochoreniam alebo alergiám.

odkaz
Neo Babiotics banner 1650x925 SK, pr, nepouzivat

Vhodné je doplňovať živé kultúry už od narodenia

Črevná mikrobiota sa intenzívne rozvíja v priebehu prvých troch rokov života. Kontakt s prospešnými látkami a starostlivosť o črevnú mikroflóru je dôležitý už od narodenia. Dostatočný prísun živých kultúr zabezpečia výživové doplnky, ktoré napomáhajú prirodzenej rovnováhe v zažívacom trakte a normálnemu rozvoju prirodzenej črevnej mikrobioty. Doplňovanie živých kultúr sa odporúča najmä pre prirodzenú rovnováhu v zažívacom trakte, pri užívaní antibiotík, pri nepokojnom brušku a črevnom diskomforte.

Vhodným prípravkom pre vás budú NEOBabiotics DETSKÉ KVAPKY so živými kultúrami.

Jedná sa o výživový doplnok obsahujúci unikátny komplex troch prirodzených, v črevnej mikrobiote najčastejšie zastúpených bakteriálnych kmeňov, ktoré napomáhajú prirodzenej rovnováhe v zažívacom trakte, normálnemu rozvoju prirodzenej črevnej mikrobioty, a tým k správnemu tráveniu a vstrebávaniu živín. Vyvinuté boli špeciálne pre podporu správneho vývoja črevného mikrobiómu už od narodenia.

chyba