Známe tváre sa báli operácie očí. Kedy ich strach prešiel?

Martin Pyco Rausch, Nela Pocisková, Bruno Ciberej a Mirka Partlová prezradili, ako prežívali laserovú operáciu očí v očnej klinike VESELY.

07.11.2023 00:00
Nela Pociskova, pr, nepouzivat Foto:

Slabý zrak znepríjemňuje život množstvu ľudí a známe tváre nie sú výnimkou. Herečka Nela Pocisková priznáva, že kým podstúpila laserovú operáciu na očnej klinike VESELY, stávalo sa jej, že nespoznala známeho na ulici. Až fakt, že by mohla neustálym nosením šošoviek prísť o zrak, ju presvedčil, aby zákrok neodkladala.

Vo videu rozpráva o tom, ako rýchlo a bezbolestne laserová operácia očí prebehla, aj o strachu, ktorý pred ňou pociťovala.

Obavy ľudí nie sú ničím výnimočným. „Zrak je pre nás nesmierne cenným zmyslom a je bežné, že sa klient pred operáciou obáva. Väčšinou sa však obavy rozplynú pár minút po tom, ako si človek sadne do kresla a zistí, že už je po zákroku,“ opisuje MUDr. Pavol Veselý z VESELY Očná Klinika.

Bezbolestné a precízne laserové operácie sú v očnej klinike VESELY samozrejmosťou. Klinika pracuje s najmodernejšími technológiami, ktoré majú v rukách špičkoví odborníci. Zakladá si však aj na ľudskom prístupe. Moderátor Pyco spomína aj na to, ako ho pri zákroku upokojila plyšová hračka.

Rekonvalescencia po zákroku prebieha veľmi dobre. Odborníci z kliniky VESELY by však klientom neodporúčali zopakovať to, čo spravil moderátor Bruno, ktorý deň po operácii bez problémov šoféroval do Toskánska. Vo videu spomína aj na svoj hlad po informáciách, ktorými pri zákroku bombardoval doktora Veselého.

Laserovú operáciu v klinike VESELY odporúča aj herečka Mirka Partlová, ktorá vraví, že po nej vidí svet ostro a farebnejšie. Po zákroku si musela zvykať na trému z divákov.

Zlepšite aj vy svoj pohľad na svet. Vyberte si precíznu a rýchlu laserovú operáciu očí s najmodernejšími technológiami. Viac na www.veselyok.sk

chyba