Prežite Vianoce v tej najlepšej forme

Vianoce už sú na spadnutie, čo pre takmer každého z nás znamená stresujúce obdobie, v ktorom zariaďujeme všetko najnutnejšie na Vianoce, plníme posledné úlohy v práci a hlavne vymýšľame darčeky pre svojich blízkych. Pre tých, ktorí v roku pravidelne športujú, nosia ťažké závažia, dlho stoja či sedia v kancelárii, je skvelým darčekom niečo, čo im upevní zdravie a fyzickú pohodu.

13.12.2023 00:00
klby 1, pr, nepouzivat Foto:

Keď kĺby bolia

Stuhnutosť, citlivosť a bolesť kĺbov je počas dňa naozaj nepríjemná. Obmedzuje nás v bežnom živote a my sa tak začneme obmedzovať. Pritom by sme mali urobiť pravý opak. Pri bolesti kĺbov by mal byť práve pohyb na prvom mieste. Pohyb totiž posilňuje svaly a preťahuje šľachy, ktoré kĺby obklopujú. Pokiaľ pohybu príliš nedáte, môže sa stať, že kĺb úplne zatuhne a vy už ho nebudete môcť používať.

Bolesti kĺbov sa netýkajú len starších osôb

Už dávno neplatí fakt, že problémy s kĺbmi trápia len staršiu generáciu. Práve v dôsledku sedavej práce, nedostatočnej výživy či častých stresových situácií sa s problémami s pohybovým aparátom stretáva každý druhý bez ohľadu na vek.

Nezabúdajte ani na správnu výživu

Pre správnu funkciu pohybového aparátu je tiež dôležité dbať na to, čo svojmu telu doprajeme zvnútra. Pri akýchkoľvek ťažkostiach dáva telo najavo, že mu niečo chýba a je na nás potrebné látky a vitamíny pre správne fungovanie doplniť. Takouto látkou je predovšetkým kolagén. Ide o bielkovinu, ktorá sa nachádza v celom tele, ale v priebehu rokov sa začína vytrácať a telo stráca schopnosť vytvárať si ho samo. Nachádza sa prevažne vo väzivách, chrupavkách a kĺboch, a preto ako prvé prejavy starnutia začína bolesťou pohybového aparátu.

PRIESSNITZ, skvelý darček pre tých, ktorí všetko majú a nič nechcú!

Áno, myslíme tým našich starých rodičov. Pre nich niekedy vybrať darček je veľmi náročné. A pretože so sebou vek prináša problémy s kĺbmi a svalmi, odporúčame vám výživový doplnok Priessnitz Starostlivosť o kĺby, ktorý im s týmito ťažkosťami pomôže bojovať. Babičku aj dedka určite poteší, že tento prípravok vychádza z tradičných receptúr doplnených o najnovšie vedecké poznatky. V jeho zložení nájdete tri typy kolagénov, okrem iného aj natívny kolagén a extrakt z Boswellie, ktorá prispieva k podpore hybnosti a pružnosti kĺbov a priaznivo pôsobí aj pri zvýšenej záťaži kĺbov, svalov a kostí. Táto výživa pre kĺby je doplnená aj o vitamíny C, D a K.

odkaz
klby baner, pr, nepouzivat
chyba