Čo urobí ženám na Vianoce radosť? Kozmetika lekárenskej kvality!

Vianočný čas sa pomaly blíži a s tým aj obdobie nakupovania vianočných darčekov. Neviete, čím tento rok obdarujete ženy vo svojom okolí? Choďte na to múdro a darujte im to, po čom túži každá žena – dokonalú pleť a plné pery. Neviete, ako na to? Je to jednoduché… stavte na produkty radu PLANTHÉ, ktoré v sebe skrývajú prírodné účinné látky pre krásnu a zdravú pleť.

20.11.2023 00:00
Planthe 2, pr, nepouzivat Foto:

Strašiak menom starnutie

Každá žena si praje mať čo najdlhšie krásnu a mladistvú pleť bez vrások a ďalších známok starnutia. Bohužiaľ, čas je neúprosný a nemožno ho zastaviť. Kvôli poklesu tvorby kolagénu v tele sa už okolo 30. roku objavujú na pleti prvé jemné vrásky. S pribúdajúcim vekom sa vrásky prehlbujú, pleť stráca pevnosť, získava matný odtieň a tvoria sa aj prvé pigmentové škvrny. Stav pleti ovplyvňuje okrem veku celý rad ďalších faktorov, napr. fajčenie, nadmerné slnenie, konzumácia alkoholu, stres a nedostatok spánku.

Omladnite vďaka kolagénu!

Práve kolagén udržuje pleť hladkú a pevnú. Preto je vhodné do svojej pleťovej rutiny zaradiť kolagénové sérum, ktoré zrelú a unavenú pleť dokonale hydratuje a navracia jej pevnosť, pružnosť a mladistvý vzhľad. Lekárnici odporúčajú PLANTHÉ Kolagénové sérum s vysoko kvalitným morským kolagénom. Priama aplikácia kolagénových peptidov redukuje vrásky, spevňuje kontúry tváre a vypína pokožku. Navyše obsiahnutá kyselina hyalurónová pleť hydratuje, zjemňuje a vyhladzuje. Sérum aplikujte ráno a večer na vyčistenú pleť. Nezabúdajte naniesť aj na krk a dekolt. Kolagénové sérum je navyše vhodné pre všetky typy pleti.

Prečo pigmentové škvrny vznikajú?

Pigmentové čiže starecké škvrny trápia nejednu ženu vo vašom okolí. Objavujú sa už po 30. roku života na tvári, krku, dekolte a rukách. Za ich vznikom stoja okrem veku hlavne nadmerné slnenie, ďalej hormonálne zmeny (tehotenstvo, menopauza) alebo genetika. Mávajú väčšinou hnedú či sivú farbu. Zbaviť sa pigmentových škvŕn býva náročnejšie. Základom je ochrana pred UVA a UVB žiarením, a to po celý rok. Do vašej každodennej pleťovej rutiny tak zaraďte krém s ochranným faktorom (min. SPF 30).

odkaz
Planthe 1, pr, nepouzivat

Zázračný moringový olej

Zosvetliť pigmentové škvrny a odstrániť jazvičky a ďalšie nedokonalosti pleti vie moringový olej. Ten sa vyrába zo semien moringy olejodárnej a pre jej blahodárne účinky je často označovaná ako „zázračný strom života“. Moringový olej je bohatý na cytokiníny (hormóny, podporujúce obnovu buniek) a je tak skvelým pomocníkom v starostlivosti o pigmentové škvrny. Vyskúšajte PLANTHÉ Moringový olej, ktorý v sebe kombinuje moringový olej a extrakt z rozmarínu lekárskeho a Aloe vera. Rozmarínový extrakt svojou čistiacou a regeneračnou aktivitou poskytuje pleti účinnú a šetrnú očistu. Skrášľujúci účinok moringového oleja umocňuje extrakt z Aloe vera, ktorý redukuje pigmentové škvrny, obmedzuje ich ďalší vznik a pleť rozžiari a farebne zjednotí.

Je možné docieliť väčších pier prírodnou cestou?

Každá žena túži mať plné a zmyselné pery ako Angelina Jolie, ale nie všetky dámy obdarila matka príroda pri narodení. Stačí však pár jednoduchých trikov, ako pery zväčšiť. Základom krásnych pier je hydratácia. Dôležité je dostatočne piť, pretože vplyvom dehydratácie sú pery suché a scvrknuté. Hydratujte pery aj zvonku, napr. pomádou alebo balzamom. Najlepšie sú také, ktoré v sebe obsahujú aj SPF ochranu pred UVA a UVB žiarením. Zväčšiť pery môžete aj použitím kontúrovacej ceruzky, ktorá by mala byť vo svetlejšej farbe, než je farba rúžu. Svetlá farba totiž pery opticky zväčšuje, tmavá naopak zmenšuje. Ceruzkou však neobťahujte pery presne, ale až pár milimetrov za okrajom pier. Tým ich opticky zväčšíte.

Stavte na sérum!

V poslednej dobe získavajú na obľube najrôznejšie séra a lesky na pery, ktoré naozaj dokážu zväčšiť vaše pery. Vyskúšať môžete novinku PLANTHÉ Sérum pre väčšie pery s BOOSTINGTM KOMPLEXOM, ktorý zaistí zlepšenie vzhľadu a väčší objem pier už po prvej aplikácii. Sérum navyše obsahuje kofeín na vypnutie a zvýraznenie kontúr pier a kyselinu hyalurónovú pre ich hydratáciu a vyživenie. Sérum je možné použiť aj ako podklad pod rúž alebo lesk na pery. Jeho praktické balenie sa zmestí do každej kabelky, takže ho môžete mať vždy po ruke.

chyba