Šport žije: reklamné produkty na akýkoľvek šport či firemný teambuilding od Hauerland

V Hauerlande veríme, že šport je príležitosťou, ako podporiť značku, stmeliť firemný kolektív a posilniť vzťahy s verejnosťou. Preto na našich obchodných partnerov čaká špičková kolekcia športových reklamných produktov s brandingom.

07.02.2024 00:00
Hauerland šport
Zdroj foto: Hauerland (Shutterstock)

Výbava pre každý šport s vlastnou potlačou

V kolekcii našich športových reklamných produktov, samozrejme, ako inak s vlastným logom, potlačou či výšivkou, nájdete kvalitné športové a fitness odevy. Funkčné tričká, ľahké, priedušné a zároveň štýlové, sú vhodné pre širokú škálu športových aktivít. Dámy ocenia športové legíny, šortky i tepláky.

V ponuke našich reklamných predmetov na mieru nájdete aj športové potreby pre všetky individuálne i skupinové športy. Lopty a rakety s brandingom, podložky na cvičenie z moderných ekologických materiálov s firemným logom, švihadlá a ďalšie športové náčinie s potlačou sú jedinečnou príležitosťou, ako aj pri voľnočasovej aktivite podporiť imidž spoločnosti.

Voľný čas a turistika pod záštitou firmy

Ak uprednostňujete turistiku a prechádzky pred individuálnymi a kolektívnymi športmi, určite oceníte, rovnako ako vaši obchodní partneri, náš výnimočný sortiment od štýlových slnečných okuliarov až po praktické turistické doplnky. Máme všetko, čo turista potrebuje: kompas, vychádzkové palice, stany, ďalekohľady, kempingové stoličky. Všetky reklamné predmety môžu byť nositeľmi vašej firemnej identity.

S Hauerlandom sa pripravíte na každú športovú výzvu

Do pozornosti dávame široký výber športovej elektroniky od smart náramkov a krokomerov cez stopky a merače tepu, ktoré pomáhajú dosiahnuť pri športe optimálne výkony, až po multifunkčné bluetooth slúchadlá, ktoré počas športovej aktivity sadnú ako uliate. V našej ponuke nájdete reklamný sortiment pre všetky športové aktivity.

chyba