Ford Tourneo Courier si vás získa výbavou aj dizajnom

S týmto priestranným rodinným MPV zvládnete všetko, čo vám príde do cesty. Zaujme štedrou sériovou výbavou, moderným dizajnom, ale aj atraktívnymi bonusmi.

05.02.2024 00:00
FORD Tourneo Custom, pr, nepouzivat Foto:

Na mieru aktívnemu životnému štýlu

Priestranný päťmiestny interiér garantuje komfort pre každého člena rodiny, a to bez ohľadu na cieľ cesty. Poteší tiež 570-litrový kufor, objemnejší ako vo väčšine vozidiel tohto typu. Jednoducho sa doň zbalíte aj na rodinnú dovolenku, víkendový výlet či lyžovačku.

Štýlový dizajn s modernými krivkami je inšpirovaný SUV. Stelesňuje dobrodružstvo, ktoré si spoločne môže vychutnať celá rodina.

Foto: Ford
FORD Tourneo Custom, pr, nepouzivat

Bezkonkurenčná výbava

Vo svojej triede disponuje Ford Tourneo Courier jednoznačne najbohatšou sériovou výbavou. Podobnú úroveň sofistikovanosti budete v iných vozidlách tejto kategórie hľadať len ťažko.

Cloudový systém SYNC 4 s integrovaným multimediálnym infotainmentom sa postará o zábavu aj na dlhých cestách. Ponúka tiež hlasového asistenta a 8’’ dotykový displej, hi-tech navigáciu s AI, pri elektromotoroch aj nabíjacieho asistenta.

Foto: Ford
FORD Tourneo Custom, pr, nepouzivat

Potešia aj bonusy

Okrem štedrého kufra ponúka Ford Tourneo Courier dodatočný úložný priestor aj v interiéri. Do palubnej dosky a dverí bez problémov odložíte občerstvenie, fľaše s vodou alebo peňaženku s dokladmi. Samozrejmosťou je bezdrôtová nabíjacia podložka a šikovný držiak na smartfón.

Lákadlom sú nepochybne aj uvádzací bonus 1 500 eur, predĺžená záruka Ford Protect až na 5 rokov/150 000 k­ilometrov zadarmo či smart aplikácia FordPass, rovnako na 5 rokov bezplatne.

Toto štýlové rodinné MPV si môžete objednať medzi prvými už dnes.

Foto: Ford
FORD Tourneo Custom, pr, nepouzivat
chyba