Východ slnka hodný 10 000 € ? Takto si môžete privyrobiť

Východoslovenská energetika sa rozhodla spustiť nezvyčajnú súťaž s výhrou v hodnote až 10 000 €. Stačí poslať jedinú fotku.

18.03.2024 00:00
odkaz
hvac, pr nepouzivat

Poznáte to určite aj vy. Na oblohe sa objaví krásny západ slnka a vy okamžite vyťahujete mobil, aby ste si ho stihli odfotiť. No ruku na srdce, odfotili ste si niekedy už aj východ slnka? V novej súťaži sa to VSE rozhodlo zmeniť a ľudí sa snaží presvedčiť, že predsa aj východ stojí za to!

Pomôžte dokázať, že východ slnka vie byť rovnako fotogenický ako západ a vyhrajte fotovoltiku na svoj dom v hodnote 10 000 € od Východoslovenskej energetiky. Stačí, ak do 31. 3. pošlete svoju fotku východu slnka na súťažnej stránke www.krasnyvychod.sk.

Fotovoltické panely sú schopné premieňať svetlo priamo na elektrickú energiu. To znamená, že výherca si môže značne znížiť rozpočet na energie, keďže fotovoltika mu bude vyrábať vlastnú elektrinu zo slnka od východu až po západ slnka.

odkaz
hvac, pr nepouzivat

Fotovoltika od Východoslovenskej energetiky je však dostupná, aj keď sa na vás neusmeje šťastie v súťaži. Na streche ju môžete mať už od 3 700 €! Presvedčte sa sami v oficiálnom e-shope VSE.

Pre ešte efektívnejšie využívanie elektriny zo slnka je k dispozícii aj služba Virtuálna batéria. V prípade, že nazbieranú elektrinu zo slnka nestihnete spotrebovať, odloží sa v batérii na neskôr. Zákazníci s fotovoltikou od VSE môžu takúto batériu využívať už za 1 € mesačne.

chyba