Pred sezónou získate množstvo výhod

Najúčinnejší spôsob, ako si počas horúcich letných dní vychladiť domácnosť je klimatizácia. Vie to už vyše 8 200 spokojných zákazníkov, ktorí si ju zakúpili v ZSE. Myslíte si, že uvažovať nad kúpou klimatizácie už na jar je nezmysel? Nie je to celkom tak. Klimatizáciu dokážete využiť aj mimo letných horúčav. A ak si ju kúpite v predstihu získate aj niekoľko skvelých výhod.

22.03.2024 00:00
thumbnail znacky-klimatizacii  4 , pr, nepouzivat

V článku sa dočítate:

  • Aké výhody dostanete ku klimatizáciám od ZSE.
  • Ako dlho trvá kým budete mať klímu nainštalovanú.
  • Koľko ušetríte, ak si kúpite klímu už v marci.
  • Na čo všetko môžete klimatizáciu využiť na jar.

Pred sezónou máte na výber viac možností

Dopyt po nástenných klimatizáciách v posledných rokoch stúpa. Dôvodom sú najmä rýchlo sa meniace klimatické podmienky. Potreba chladenia obytných priestorov sa v Európe za posledných 40 rokov rapídne zvýšila. Ukazuje to štúdia štatistického úradu Európskej komisie.

„Nápor na objednávky rastie s príchodom horúcich dní. Klimatizácia patrí medzi produkty, ktoré spĺňajú charakteristiku impulzívneho nákupu. Väčšina zákazníkov sa pre tento produkt rozhoduje až po prvých horúcich dňoch. V lete dopyt po klimatizáciách rapídne stúpa, čo sme zaznamenali aj počas minulého leta,“ hovorí produktová manažérka ZSE Lenka Gergeľová.

Jednotlivé klimatizácie sú pred hlavnou sezónou dostupnejšie. Môžete si zaobstarať model presne podľa vašich predstáv. Zároveň budete mať viac času a priestoru na celý proces spojený s výberom a nákupom klimatizácie.

„S vyšším dopytom sa predlžuje aj doba dodania. Zákazníkom preto odporúčame, aby sa začali o klimatizácie zaujímať o niečo skôr. Napríklad na jar,“ dopĺňa Gergeľová.

Výber klimatizácie je potrebné dobre premyslieť. Napríklad v marci, budete mať na celý proces spojený s výberom a nákupom omnoho viac priestoru. Aj dostupnosť jednotlivých modelov klimatizácií je výrazne vyššia. Takmer všetky modely sú skladom.

„Medzi top svetové značky klimatizácii patria Daikin, Samsung a Hisense, ktoré sú rokmi overené a majú milióny spokojných zákazníkov po celom svete. V ZSE sme tieto obľúbené klimatizácie nainštalovali už mnohým spokojným zákazníkom,“ hovorí odborník na klimatizácie zo ZSE.

Profesionálny servis a inštalácia do pár dní

Ak si objednáte a zaplatíte vašu klimatizáciu počas horúcich letných dní, môže sa vám stať, že na jej montáž budete čakať o niečo dlhšie. Tejto situácií sa poľahky vyhnete ak si zakúpite klimatizáciu už na jar. V tomto období majú montážne firmy výrazne voľnejšie kapacity a sú časovo flexibilnejší. Vy sa tak môžete tešiť z novej klimatizácie do pár dní.

„Jarné mesiace sú ideálnym obdobím na to, aby ste si zaobstarali klimatizáciu. Obhliadky totiž bývajú realizované len niekoľko dní po objednávke a pár dní po úhrade zálohovej platby už prebieha samotná montáž. Tá spravidla netrvá dlhšie ako štyri hodiny,“ vysvetľuje výhody takéhoto nákupu odborník zo ZSE.

Klíma by mala byť namontovaná profesionálnou firmou, aby ste sa vyhli problémom s jej funkčnosťou alebo reklamáciou. Firmy, ktoré sa predajom a montážou klimatizácií zaoberajú majú v posezónnom období dostatok času venovať sa vašim požiadavkám. Blížiacu sa letnú sezónu si tak môžete užívať výhody klimatizácie už od prvých horúcich dní.

Inštalácia zariadenia trvá približne štyri až päť hodín a pri riešení od ZSE je zahrnutá v cene klimatizácie vrátane dopravy a montážneho materiálu. Klimatizáciu sa nikdy nepokúšajte inštalovať sami. Mohli by ste ju pri neodbornej manipulácii poškodiť a stratiť tak záruku poskytovanú výrobcom. Vykonať odbornú montáž klimatizácie môže len vlastník osvedčenia o odbornej spôsobilosti nakladať s chladiacimi médiami.

Predsezónne akcie a zľavy vám ušetria financie

Ak si nemôžete dovoliť investovať celú sumu naraz, riešením je klimatizácia na splátky od ZSE. Špičkový model tak môžete mať už za jedno euro mesačne. Celé riešenie je na kľúč a ZSE vám poradí s výberom a umiestnením klímy v byte alebo dome. Splátky získate priamo v ZSE bez zbytočnej byrokracie, takže nemusíte ísť do banky alebo splátkovej spoločnosti. Navyše získate predĺženú záruku počas celého obdobia platnosti zmluvy. Ak klimatizácia prestane fungovať, ZSE ju opraví alebo vymení za novú.

„Fantastickými benefitmi sú aj expresná montáž bez poplatku. Pri nákupe klimatizácie v po sezóne navyše získate servis na klímu po prvom roku zadarmo,“ dopĺňa odborník zo ZSE.

Okrem toho vám ZSE dá až 300 kWh elektriny na chladenie a prikurovanie klimatizáciou zadarmo. To znamená, že vaša klíma môže fungovať viac ako 450 hodín a vy neplatíte žiadne poplatky za elektrinu navyše. A zľava až 200 eur na vybrané modely klimatizácií váš rodinný rozpočet poteší rovnako.

Nepríjemnými príznaky jarných alergií zmierni klimatizácia

Prejavy alergií majú stúpajúcu tendenciu najmä v jarných mesiacoch. V prípade, že máte doma alergika, astmatika alebo bývate v znečistenom mestskom prostredí je kúpa klimatizácie dobrým rozhodnutím a čiastočným riešením vašich problémov. Vďaka nej si doma zabezpečíte zdravší vzduch a bude sa vám ľahšie dýchať. Klimatizácia vám na jar môže pomôcť zmierniť príznaky alergie.

Klimatizácie, ktoré sú v súčasnosti na trhu totiž disponujú špičkovým filtračným systémom. Napríklad klimatizácia Samsung je vybavená špeciálnym trojvrstvovým Tri-Care filtrom, ktorý zachytí väčšie prachové častice, vlákna, zvieracie chlpy, jemný prach a redukuje výskyt vírusov, baktérií a alergénov. Vďaka tomu je vzduch v miestnosti dokonale čistý. Práve vaša klimatizovaná domácnosť sa pre vás v období zhoršenia alergií, môže stať príjemným útočiskom s vysokou kvalitou vzduchu.

Filter PM 1.0, ktorý majú klimatizácie Samsung zachytáva aj ultra jemné prachové častice a sterilizuje 99 percent baktérií pomocou elektrostatického odlučovača. Prach a baktérie nabije záporným nábojom a vďaka elektrostatickej sile ich filter následne zachytáva. Kvalita vzduchu je automaticky kontrolovaná laserovým senzorom a zobrazené na displeji klimatizácie.

Čistý a svieži vzduch môžete mať doma vďaka klimatizácii Daikin od ZSE. Má unikátny Ag-iónový filter, ktorý vytvára optimálne zdravé prostredie vo vašej domácnosti. Čistí vzduch a zachytáva 99 percent takých alergénov, ako sú peľ a prachové roztoče. Titánovo apatitový fotokatalytický filter zase využíva chemické reakcie na odstránenie baktérií, vírusov a mikróbov zo vzduchu.

Technológia Flash Streamer od Daikinu dokáže elektrickým výbojom rozložiť aj organické zlúčeniny, ako napríklad formaldehyd, ktoré sa môžu uvoľňovať z kobercov alebo podláh. Niektoré modely od Daikinu dokážu za dve hodiny kompletne vymeniť vzduch v miestnosti s rozlohu 26 metrov štvorcových.

Klimatizácia nie je len sezónna záležitosť, nad ktorou treba uvažovať s príchodom horúceho leta. Používať ju môžete celoročne, pretože okrem chladenia v lete si ňou môžete na jeseň aj prikúriť. V zime vás zbaví vlhkosti a na jar vám dokáže zmierniť príznaky nepríjemnej alergie. Zaobstarajte si ju s výhodami od ZSE už teraz.

chyba