Novesta predstavuje novú kolekciu pre jeseň/zimu 2023

Svetový úspech značky Novesta je založený na ich oddanosti kvalite a tradičným výrobným postupom.

22.09.2023 00:00
Novesta topanky, pr, nepouzivat

Tradícia a kvalita, ktorá prekračuje čas

Novesta je slovenskou obuvníckou značkou, ktorá sa môže pochváliť dlhoročnou tradíciou a oddanosťou kvalite. S viac ako sto rokmi histórie sa Novesta stala synonymom pre spoľahlivé a štýlové topánky, ktoré si našli fanúšikov nielen na Slovensku, ale po celom svete.

Značka Novesta sa prvýkrát objavila na obuvníckej scéne v roku 1939 v meste Partizánske na Slovensku. S dôrazom na kvalitu a jedinečný dizajn rýchlo získala popularitu. Ich klasický vzor „Star Master“ sa stal ikonickým symbolom, ktorým sa identifikuje Novesta až dodnes.

3, pr, nepouzivat

Svetový úspech značky Novesta je založený na ich oddanosti kvalite a tradičným výrobným postupom. Topánky sú ručne vyrábané v továrni na Slovensku s použitím najlepších materiálov. Každý pár Novesta topánok je výsledkom precíznej ručnej práce a starostlivosti o detaily.

Nová kolekcia – Odkaz na budúcnosť

Star Master a Star Dribble sú klasickými vzormi, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou kolekcie Novesta. V kolekcii na jeseň/zimu 2023 sú tieto ikonické vzory predstavené v nových jesenných farbách so zadným pásikom a kontrastným šitím. Tieto topánky sú spojením tradičného štýlu a moderných trendov. Novesta Star Dribble.

Novinkou je Star Hiker

Star Hiker je jednou z najväčších noviniek v kolekcii pre túto sezónu. Tento model prichádza s výraznejším šnurovaním a koženou patickou, čo ho robí ideálnou voľbou pre tých, ktorí vyžadujú spoľahlivý a štýlový obuv pre neľahké terény.

2 1, pr, nepouzivat

Marathon – Štýl a komfort pre aktívnych

V kolekcii nájdete aj Marathon v rôznych verziách, ako je Trail alebo GAT. Tieto topánky prichádzajú v štýlových jesenných tónoch a ponúkajú spoľahlivý komfort pre aktívny životný štýl. Úplnou novinkou je vysoký model Marathon Apex, ktorý spojuje ochranu pred chladom s moderným vzhľadom.

Štýlové gumáky pre všetky príležitosti

Kolekcia Novesta by nebola kompletná bez nových gumákov. Chelsea je model, ktorý vyniká svojou výraznejšou podrážkou a dvojfarebnou kombináciou béžovej, šedej a modrej. Tieto gumáky dodajú vášmu štýlu eleganciu a pohodlie, najmä v chladných a daždivých dňoch.

Ak vás zaujali tieto novinky a chcete vidieť celý katalóg pre jeseň/zimu 2023, kliknite na priloženú galériu.

Chcete vidieť ešte viac? Kliknite na web Novesta na www.novesta.sk a objavte širokú paletu štýlov, ktoré máme pre vás pripravené.

7, pr, nepouzivat
chyba