Buďte si istý, BANCHEM to (č)istí

11.09.2023 00:00
avivaze 1, pr , nepouzivat Foto:

BANCHEM je slovenská rodinná firma. Spoločnosť vznikla roku 1990. Prvé roky fungovala ako fyzická osoba, od roku 1998 bola transformovaná na spoločnosť s ručením obmedzením.

Predmetom činnosti je vývoj, výroba a predaj v súčasnosti vyše 150 výrobkov vlastnej produkcie. Ide najmä o profesionálne a bežné čistiace prostriedky, dezinfekčný program pre zdravotníctvo a komunálnu sféru a tiež o produkty vyvinuté na mieru od zadávateľa.

Foto: BANCHEM
cistiace 3, pr, nepouzivat

Tento sortiment je doplnený nákupom okolo 800 položiek obchodného tovaru – najmä upratovacej techniky a pomôcok, kompletného papierového hygienického sortimentu a ďalších položiek. Týmto portfóliom je pravidelne zásobovaná na tisícky firemných klientov.

Spoločnosť má k dispozícii výrobné stredisko vo Veľkom Mederi a obchodné strediská v Banskej Bystrici a Prešove. Administratívna budova a podniková predajňa sa nachádza v Dunajskej Strede. Tento koncept umožní uspokojiť potreby veľmi širokého spektra zákazníkov od priemyselných podnikov, kúpeľov, domovov pre seniorov, upratovacích spoločností, klientov HORECA až po zdravotnícke zariadenia.

Foto: BANCHEM
cistiace prostriedky 2

Spoločnosť exportuje asi 20 % produkcie do okolitých štátov, najmä do ČR a Maďarska.

Dobrý čistiaci prostriedok má byť v prvom rade v súlade s očakávaním klienta. Má jednoducho a bez námahy udržiavať čistené povrchy a predmety v pôvodnom stave, alebo tento ešte vylepšovať.

Vyskúšajte naše produkty a presvedčte sa sami. Radi Vám poradíme vo výbere produktov a určite odporučíme riešenia práve pre Vaše potreby.

www.banchem.sk

chyba