5 tipov na praktické a trendy pánske tašky

20.09.2023 00:00
taška 1, pr, nepouzivat Foto:

Patríte k mužom, ktorí sa radi obliekajú štýlovo? Ak áno, svet pánskych doplnkov vám určite nie je ľahostajný. Poznáte však všetky svoje možnosti? Už dávno to nie je len peňaženka, opasok a okuliare. Štýl a funkčnosť vášmu outfitu dokáže pridať aj správne zvolená pánska taška. Nemáte vo svojom šatníku ešte žiadnu? Tu je našich 5 tipov na praktické a trendy pánske tašky.

Profesionálna kožená aktovka

Pánska aktovka je klasikou medzi pánskymi taškami. Jej nadčasový dizajn, praktickosť a elegancia ju už dlhé roky spájajú s obrazom úspešného muža. Na výber máte tradičné kožené modely s chlopňou a kovovým zapínaním alebo moderné aktovky v minimalistickom štýle. Mnohé z nich sú navyše vybavené aj priehradkou na notebook. S dobrou aktovkou tak budete nielen štýlovejší, ale aj organizovanejší. Kvalitný model z pravej kože vám navyše vydrží celé roky.

Malá a praktická crossbody taška

Foto: Robel.sk
cierna taska 2 pr nepouzivat

Pánske tašky, ktoré zažívajú v posledných rokoch najväčší boom sú crossbody tašky. Pri výbere si dobre rozmyslite, akú veľkosť a štýl potrebujete. Niekomu bude stačiť malá taška na peňaženku, mobil a kľúče, iní sa potešia trendy ruksaku na jedno rameno. Experimentovať môžete aj s rôznymi štýlmi. Konzervatívnejšou voľbou sú jednofarebné či kožené modely, kým taška s výraznými farbami alebo vzorom dodá vášmu šatníku originalitu.

Všestranná poštárka taška

Prvé tašky s týmto dizajnom sa používali pri doručovaní pošty a iných zásielok, odkiaľ pochádza aj ich názov. Moderné poštárske tašky však už dávno nie sú len o ich funkčnosti! V rukách šikovných dizajnérov sa aj tieto pánske tašky rýchlo prispôsobili módnym trendom. K ich tradičným prvkom patria nastaviteľné a odopínateľné popruhy a množstvo vonkajších a vnútorných vreciek. Čo sa týka materiálu, dostupné sú takmer všetky od voskovaného plátna až po kožu a eko-kožu. Je len na vás, ktorý štýl uprednostníte.

Taška na notebook

Foto: Robel.sk
cierna taska zad 3 pe nepouzivat

Chcete v novej taške nosiť hlavne svoj notebook? Zabezpečte mu extra ochranu s taškou určenou presne na to! Dobrá taška na notebook býva vybavená vnútornou priehradkou s mäkkou výstužou na tlmenie nárazov, sťahovacím pásikom na suchý zips, ktorý udrží váš notebook pevne na mieste, ako aj dostatkom miesta na ďalšie príslušenstvo. Tieto pánske tašky rovnako nájdete v kvalitnom textilnom ako aj v koženom business prevedení. Pred nákupom si však nezabudnite zistiť rozmery svojho notebooku!

Veľká taška cez rameno

Radi si občas niekam odskočíte na predĺžený víkend? Zážitok z cestovania vie spríjemniť aj skutočne dobrá cestovná taška. Odolný materiál, úložný priestor s priehradkami pre lepšiu organizáciu, pohodlné popruhy a pevné rukoväte sú len niektoré veci, ktoré na cestách isto oceníte. Ak cestujete skôr za biznisom kožená cestovná taška výborne doplní váš profesionálny outfit. Výhodou športovejších modelov je zase to, že s nimi môžete vyraziť aj na tréning či do posilňovne.

Zaujali vás naše tipy na pánske tašky? Navštívte internetový obchod Robel.sk a vyberte si tú svoju!

chyba