Športová taška - 5 najlepších modelov

Športové tašky patria medzi doplnky, ktoré využívajú rovnako často ženy i muži. Aktívni ľudia potrebujú tento typ tašky na uloženie a prenášanie oblečenia či pomôcok na cvičenie. Zabudnite na to, že športové tašky sú síce praktické, ale nie dizajnovo príťažlivé. Prinášame vám 5 tipov na funkčné a pekné športové tašky

11.09.2023 00:00
sportova-taska,pr, nepouzivat Foto:

Jednoduché športové vrecko

Športové vrecká majú v obľube hlavne páni. Vrecko sa dá prehodiť cez rameno, má čistý dizajn a hlavne nie je vo vnútri členené. Muži nemajú radi komplikované veci a lepšie sa im hľadajú drobnosti vo vrecku ako v taške s vreckami a priečinkami. Prístup do vrecka je tiež praktický, keďže je nutné len uvoľniť šnúrku. Vrecká sa zväčša vyrábajú z polyestru. Tento nekrčivý materiál vyžaduje minimálnu údržbu a je dostatočne pevný, aby uniesol aj ťažie športové potreby.

Obdĺžniková športová taška

Obdĺžnikové športové tašky sa vyrábajú v rôznom rozmere a objeme. Vďaka veľkému výberu je možné tento model tašky zohnať na rôznorodé druhy športu. Hodia sa do fitness centra, kedy potrebujete do tašky zbaliť oblečenie, topánky a tenisky. Vďaka tvaru je vstup dnu rýchly a do tašky sa dajú uložiť aj väčšie predmety, napríklad boxerské rukavice alebo podložka na cvičenie. Pružný polyesterový materiál umožňuje využiť objem tašky naplno. Športové tašky v obdĺžnikovom tvare s veľkým objemom odporúčame kúpiť s nastaviteľnou dĺžkou popruhu. Menšie varianty môžu mať pevný popruh.

Foto: ccc.eu
sportove-tasky

Športová ľadvinka

Medzi športové tašky menších rozmerov sa zaraďuje ľadvinka. Neunesie síce toľko ako veľké tašky, ale na vybehnutie do fitka v športovom oblečení bude stačiť. Ľadvinku je možné nosiť okolo pásu alebo prehodenú cez hruď. Variabilitu nosenia zvýšite tak, že si vyberiete športovú ľadvinku s dlhším nastaviteľným popruhom. Výhodou ľadvinka je jej kompatibilita, dobre sa nosí aj počas dynamických aktivít ako je beh alebo cyklistika. Kúpte si dvojitú ľadvinku s oddelenými časťami a rýchlejšie sa zorientujete v uložených drobnostiach. Keďže sa budete s ľadvinkou pohybovať, musí mať uzatváranie na zips.

Elegantná športová taška

Prekáža vám slovné spojenie elegancia a šport? Vedzte, že v móde je dovolené naozaj všetky, takže aj do fitka sa môžete obliekať a nosiť doplnky, ktoré vyzerajú elegantne. Každá dáma ocení športovú tašku v dizajne, ktorý si môže obliecť ku kabátu či šatám. Elegantné sú športové tašky v oválnom tvare, ktoré nemajú popruh, ale len uško. V klasickej čiernej farbe sa dajú nosiť k rôznemu outfitu. Takéto tašky nájdete v kamenných obchodoch CCC. Ak nemáte čas na chodenie po obchodoch, vďaka prehľadným filtrom v internetovom obchode CCC rýchlo nájdete vysnívanú športovú tašku. 

Atypické športové tašky

Nenávidíte nudu a chcete byť vidieť aj v športovom centre? Kúpte si atypickú športovú tašku. Vsadiť môžete na rôzne detaily a netradičné strihy. Viacfarebná športová taška pripomínajúca dúhu iste zaujme. Spustiť z ruky nebudete chcieť tašku s dizajnom imitujúcim ovčiu vlnu. Ak so sebou nosíte milión drobností, kúpte si tašku s viacerými malými vreckami v prednej časti.

chyba