Viac ako len smart hodinky

Očakávate od smart hodiniek niečo viac, ako to, že vám ukážu kto vám práve volá? Sledovanie zdravia aj športových aktivít, ktoré vás povedie správnym smerom?

08.12.2023 00:00
titulny, pr, nepouzivat

Smart hodinky môžu byť aj tým správnym motivátorom k zmene životného štýlu. Aktívny život prináša okrem zdravotných benefitov preukázateľne aj pozitívny vplyv na psychiku. Ak máte svoje subjektívne pocity doložené aj číslami, viete kde so zmenou začať. Ak koketujete s myšlienkou pravidelného športu, alebo už na tejto ceste ste, iste oceníte aj trénigové plány a to nie hocijaké, ale také čo sa prispôsobujú podla vašich možností.

Takéto hodinky nie sú žiadnou novinku, značka Garmin ich na trh prináša už 20 rokov. Od účelových atletických ako je Forerrunner 965, až po odolné outdoorové ako je fénix 7 PRO. Ak váš výber nemá také vyhranené parametre isto vás oslovia “mestské” smart hodinky pre aktívny životný štýl Venu 3 alebo Vivoactive 5.

Obr1, pr, nepouzivat

Medzi funkcie monitoringu zdravia patrí aj variabilita tepu (HRV), pokročile meranie spánku a jeho fáz, sledovanie ženského zdravia a tehotenstva, ale aj funkcia Body Battery, ktorá ukáže, ako váš deň a jeho úskalia čerpaju z pomyslenej baterie v našom tele, či ako sa dobíja počas relaxácie a spánku.

Z veľké množstva predinštalovaných športov si môžete vybrať beh, či Jógu, aj animáciami jednotlivých cvikov priamo na displeji hodiniek cvičenie v exteriéri/in­terieri je teraz aj s možnosťou prepnúť na režim invalidný vozík, ktorý poskytuje upravené metriky.

Prečítajte si ako vám môžu pomôcť smart hodinky Garmin vo vašom snažení na Blogu Garmin.

chyba