Tradície, inovácie, ale aj unikátne reklamné riešenia

Reklamná spoločnosť Hauerland s.r.o. vykročila do sveta reklamy v roku 1991. Zohratý tím viac ako 30 talentovaných špecialistov na reklamu, vlastné tlačiarenské i výrobné kapacity, úcta k tradíciám a snaha neustále napredovať z nás urobila lídra na trhu v oblasti reklamných predmetov a textilu s potlačou.

29.02.2024 00:00
thumbnail baner grafika novinky2024 page-0002,...

Profesionalita, precíznosť a osobný prístup

S vášňou sa venujeme výrobe a potlači reklamných predmetov a textilu, pričom ku každému obchodnému partnerovi pristupujeme individuálne. Ako rodinná spoločnosť so slovenskými koreňmi venujeme pozornosť nielen ľudským, ale aj etickým business zásadám. Naši obchodní partneri majú možnosť využiť náhradné plnenie cez chránenú dielňu. Sme hrdí na našu transparentnosť a svedomitosť, ktoré sú viditeľné v každom kroku našej práce. S obchodnými partnermi budujeme vzťah založený predovšetkým na dôvere a profesionalite.

Široký sortiment reklamných predmetov a textilu s brandingom

Vďaka nášmu prístupu môžeme obchodným partnerom ponúknuť kvalitné reklamné predmety z rôznych častí sveta: z krajín Európskej Únie, z ďalekého východu a aj z našich lokálnych a regionálnych zdrojov. Produkty potláčame rôznymi technológiami v závislosti od materiálu (sieťotlač, výšivka, transfér a mnohé iné). Vyberáme vhodnú technológiu podľa typu materiálu, na ktorý ide branding. V Hauerlande využívame najmodernejšie metódy technologických postupov brandingu. Vieme, že každý reklamný predmet je jedinečnou príležitosťou, ako zvýšiť povedomie značky a zanechať trvalý dojem. Preto sú pre nás individuálny prístup a starostlivosť o každý detail kľúčovými hodnotami.

VIP reklamné produkty pre VIP obchodných partnerov

Pre našich obchodných partnerov pravidelne pripravujeme aj individuálnu ponuku špeciálnych a značkových produktov. Väčšina reklamných predmetov sú ekologické, recyklované, časť výťažku z predaja prispieva na významné, spoločensky zodpovedné aktivity, ako napríklad obnovu prírodných zdrojov a podporu fair trade. Vieme totiž, že spoločenská zodpovednosť a etický kódex z pohľadu obstarávania reklamných predmetov, je podstatnou súčasťou obchodného zmýšľania a nákupných stratégií našich obchodných partnerov. Značkové reklamné predmety, textil a produkty na mieru sú vytvorené tak, že spĺňajú vysoké očakávania našich partnerov.

Kreatívny grafický dizajn a riešenia na mieru

Naši grafickí dizajnéri vytvárajú unikátne a profesionálne vizualizácie reklamných predmetov a textilu podľa kreatívnych zadaní a dizajn manuálu klienta. Srdcom našej produkcie sú hlavne reklamné predmety a textil s potlačou loga, reklamné predmety na mieru, koncoročná ponuka, značkové reklamné predmety, gastro a VIP sety ako poďakovanie partnerom na konci roka. Marketéri obľubujú naše chutné gastro sety zložené z kvalitných lokálnych, regionálnych produktov.

Súčasťou našej reklamnej, marketingovej produkcie je digitálna a ofsetová tlačiareň, kde vyrábame a spracúvame rôzne tlačoviny od prospektov, letákov, časopisov až po katalógy, firemné tlačoviny a knihy s tvrdou či mäkkou väzbou. Kalendáre a diáre stále patria medzi populárne produkty a doplňujú ich kolekcie večných diárov na mieru s potlačou či bez i notesov s reklamnými listami. Sú to praktické a vizuálne prepracované reklamné predmety, merch. Samozrejmosťou polygrafie sú vizitky, firemné listy a ďalšie administratívne a reklamné materiály (bloky lepené v hlave, plagáty, nálepky, trhacie bloky na drevenej paletke, brožúry, vstupenky či zakladače.

So všetkými požiadavkami vám pomôžu a poradia naši skúsení špecialisti.

Tešíme sa na spoluprácu.

chyba