Vyjadrite svoju individualitu parfumami NOVELLISTA

Značka NOVELLISTA prináša to najlepšie, s čím sa môžete vo svete vôní stretnúť – vzácne ingrediencie, vonné oleje a štýl francúzskych parfumérov.

26.02.2024 00:00
novelista set 04 825x464px, pr, nepouzivat Foto:
Parfumy NOVELLISTA podčiarknu vašu jedinečnosť.

Zrodila sa hviezda

Prečo sa inšpiráciou pre značku NOVELLISTA stali príbehy, témy a miesta klasických literárnych diel? Na začiatku bola iba túžba zachytiť to, čo sa často nedá ľahko vyjadriť, ale čo dokážu navodiť a pripomenúť práve vône. Prítomný okamih, myšlienky, emócie alebo pocity. Tvorcovia jednotlivých parfumov sa de facto premenili na známych spisovateľov a podobne ako oni prostredníctvom svojich vôní vykresľujú hlavné postavy, odkrývajú všetky ich emócie a povahové rysy, svojimi vonnými kompozíciami rozprávajú jedinečné príbehy a navodzujú unikátne spomienky.

Vďaka kvetinovej vôni s vodnými tónmi Summer... Foto: GIVET Czech
6S7A7712 825x464px, pr, nepouzivat Vďaka kvetinovej vôni s vodnými tónmi Summer Flare môžete zažívať leto po celý rok.

Zvádzať, milovať, inšpirovať

Napríklad kvetinovo-orientálna vôňa Rouge Privé vás prenesie do románu Roxana a v závoji damašskej ruže, pivonky a pačuli sa môžete nechať unášať príbehom zvádzania a snov o sláve, ilúziách a úteku. Vďaka kvetinovej vôni s vodnými tónmi Summer Flare sa zase v okamihu ocitnete na letnej dovolenke plnej sviežich grapefruitových a mätových tónov. Alebo radšej prepadnete kúzlu surovej Austrálie, v ktorej sa odohráva príbeh románu Chlapec v buši, vďaka ktorému vznikla drevitá vôňa Unique Wood?

Medzi populárne parfumy NOVELLISTA patrí aj... Foto: GIVET Czech
jirihlousek-photo-2743ret 825x464px, pr, nepouzivat Medzi populárne parfumy NOVELLISTA patrí aj dámska chypre vôňa s kvetinovými tónmi Silk Destiny.

Nechajte prehovoriť vône

Je len na vás, aký príbeh si vyberiete. Vaše vôňa sa stane neopakovateľným vyjadrením vašej osobnosti, kreativity a životného smeru. Značka NOVELLISTA ponúka možnosť vstúpiť do sveta unikátnych parfumov, plných jedinečných ingrediencií a vonných zložiek. Vyberať môžete z dámskych, pánskych aj unisex vôní a rozhodne sa nemusíte nechať obmedzovať primárnou definíciou toho, komu sú určené. Všetky máte možnosť vyskúšať v predajniach NOTINO.

Značka NOVELLISTA ponúka dámske, pánske aj... Foto: GIVET Czech
13 825x464px, pr, nepouzivat Značka NOVELLISTA ponúka dámske, pánske aj unsiex vône.
chyba