"Tento spôsob uzdravovania odporúčam." hovorí primár MUDr. Jan Cimický, CSc.

Potrebujete pomoc pri učení, chudnutí, únave, strese či nespavosti? To všetko je možné vďaka prístroju Laxman z dielne nemeckých vedcov a NASA. Biomedicínsky prístroj Laxman oslovuje samoužívateľov, rovnako ako lekárov a liečiteľov. O prvých prototypoch týchto prístrojov napísal kedysi v českej Regenerácii Vlastimil Marek článok s titulkom: "I Buddha by používal psychowalkman“.

19.05.2016 08:00
MUDr. Jan Cimický, CSc.
Laxman inzercia MUDr. Jan Cimický, CSc.

Nasadíte si svetelné okuliare a slúchádlá a na ovládacej jednotke Laxmanu si vyberiete program Okamžitý spánok. Zatvoríte oči a stlačíte štart. Mihotavé svetlo a zvuky so špecifickou hudbou postupne menia vaše biorytmy a Vy o pár minút vo veľmi príjemnom útlme zaspávate. Laxman vás práve naladil do pomalej frekvencie, v ktorej každý človek automaticky zaspáva… Pravidelným používaním pomáha zlepšovať Laxman spánkový cyklus, teda prirodzenú schopnosť dobre spávať. Koncept prístroja Laxman, tzv. technológiu audiovizuálnej stimulácie – AVS vyvinula už pred časom NASA a dvaja nositelia Nobelových cien, pôvodne pre zvýšenie psychickej odolnosti kozmonautov. Čerpala z 5000 rokov starých poznatkov ľudstva o využívaní svetla a zvukov na preladenie mysle. Pulzujúce svetlá a zvuky naladia človeka do potrebných stavov zmenou frekvencie mozgu. Laxman uvedie mozog do konkrétnej frekvencie, ktorá je potrebná a to v celom pásme hladín vedomia beta, alfa, theta a delta.

Laxman 3 inzercia

Laxman pomáha pri únave, nespavosti, strese, depresii, vysokom krvnom tlaku, alergii alebo napätí
– má celkom cez 40 možností využitia. Napríklad po krátkom programe Hlboká relaxácia sa užívatelia cítia ako po hodinách oddychového spánku. AVS prístroj je bezpochyby dobrou a to najmä rodinnou investíciou: slúži veľa rokov, máte ho vždy po ruke, ponúka desiatky možností využitia. Ale pozor! Nič nie je zadarmo – musíte mu venovať čas. MUDr. Jan Cimický hovorí: "Prvý AVS prístroj som si priviezol z cudziny už v roku 1997. V dnešnej hektickej dobe by som ho odporučil takmer každému. Ale nefunguje to ako zhltnutie lieku: zo začiatku musíte používať AVS prístroj aspoň 3–4 raz do týždňa. Keď toto dodržíte, budete spokojní.“

Autor článku: PhDr. Marián Příborský

Laxman2 inzercia
predajňa AVS a EEG biofeedbackov Špitálska 16, Bratislava kontakt: 0911 660 091 alebo 0911 660 097 E­shop:www.naj-psychowalkman.sk, www.galaxy.sk Pri kúpe najpredávanejšieho AVS Laxman teraz darček: mentálne programy na chudnutie v hodnote 93 eur zadarmo

Doc.MUDr.Mária Szántová,PhD.: „Po úspešnom osobnom používaní máme AVS prístroje aj vo fakultnej nemocnici na Kramároch. AVS prístroje odporúčam každému, ktorému záleží na zdraví a vysokej psychickej kondícii."

Pomáha pri:

  • strese, únave, nespavosti,
  • učení,
  • posilnení psychickej odolnosti,
  • osobnom rozvoji…atď.
Laxman modra inzercia

Objednajte KATALÓG ZADARMO!
Pošlite sms s Vašou adresou a slovom PRAVDA ZD na tel.: 0911 660 091 alebo sa priamo informujte.

chyba