Postúpia Slováci do štvrťfinále? xmanSonx posiela našich domov!

Poriadne nevydarené duely. Slovenskí reprezentanti posledné štyri zápasy vôbec nezvládli. Cez víkend ich deklasovali Kanaďania aj Fíni a navyše naši nestrelili gól už 7 tretín! Šanca na štvrťfinále však stále žije. Ak Slováci porazia Ameriku, prebojujú sa do vyraďovacích zápasov. Aký výsledok tipujete vy?

17.05.2016 00:00
Bakos TV 480x360 inzercia

Hráči USA si cestu do štvrťfinále poriadne skomplikovali najmä nedeľňajším zápasom proti Nemcom, ktorý prehrali 2:3. Nemeckí hokejisti teda dali šancu našim reprezentantom, ktorí ak chcú postúpiť medzi osem najlepších, musia bezpodmienečne bodovať naplno.

Členovia najväčšej tipérskej komunity v Tipsporte sú poriadne skeptickí. Slovenským hokejistom verí len 2% tipérov.

Stratég xmanSonx ponúka ale iný tip. Vo svojej analýze píše, že očakáva vyrovnaný zápas, ktorý by mohol skončiť remízou s kurzom 5,00. Vyskúšate to spoločne s ním, alebo máte iný tip?

Súťaž Hokejové Česko-Slovensko

Počas celého šampionátu potom prebieha súťaž s názvom Hokejové Česko-Slovensko, kde sú v hre lákavé výhry a podmienky sú ešte jednoduchšie. Stačí len tipovať a o víťazovi rozhoduje čistá výhra! V hre je 750 nadupaných smartphonov LTLM V2 a viac ako 10 000 EUR na vaše stávky!

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Nahliadnite do Tiket arény a inšpirujte sa najlepšími tiketmi od skúsených tipérov alebo sa sami pochváľte svojimi úspechmi.

Vytvorte si účet v Tipsporte TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

chyba