Ako vidí najväčšia tipérska komunita šláger Ligy majstrov?

Hráči sa len pred týždňom vrátili do svojich klubov po reprezentačnej pauze a už cez víkend oboch aktérov čakali náročne súboje vo svojich ligách.

24.11.2015 00:00
Tipsport

Juventus sa predstavil doma proti AC Milano a hráči Starej dámy zvíťazili 1:0

Manchester city hral taktiež na domácej pôde, kde privítal Liverpool Jürgena Kloppa. City nezachytili začiatok a po 30 minútach prehrávali 0:3 a bolo prakticky vymaľované. Nakoniec zápas skončil 1:4.

V Lige majstrov má celok z Manchestru postup zaistený po prvýkrát od svojej premiéry v sezóne 2011/2012, keď v štyroch zápasoch prehral raz, a to práve proti Juventusu, ale ostatné tri zápasy vyhral. Tie im zabezpečili 9 bodov a prvé miesto v tabuľke D. Ich súper potrebuje jeden bod k definitívnemu postupu. Na ten im bude stačiť aj prehra za predpokladu, že v druhom zápase skupiny medzi Sevillou a Mönchengladbachom sa zrodí remíza.

Bude to šláger piateho kola Ligy majstrov, o postup sa už nemusí báť mužstvo Manuela Pellegriniho, ale Juventus potrebuje tento zápas zvládnuť. Určite to bude náročný zápas, hlavne pre tím Massimiliana Allegriho, pre ktorého by prípadne víťazstvo znamenalo veľa, hlavne pred ťažkou úlohou, obhájiť titul v domácej lige a finálovú účasť v súťaži o ušatú trofej. Po ligových zápasoch je na tom určite psychicky lepšie tím z Talianska.

Tipér z najväčšej komunity tipérov Nickej verí, že pri aktuálnej forme oboch tímov a po množstve šancí v prvom vzájomnom zápase, každý tím dá gól pri kurze 1,78.

Podobný názor má tipér matejicny1, ten verí domácemu Juventusu a tento tip podporil tým, že v stretnutí padnú 2 góly a viac pri kurze 2,84.

Ako vidíte zápasy Ligy majstrov Vy? Aké tipy sú na Vašich tiketoch? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré Vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný Bonus až 2 000 Eur!

chyba