Dokáže Žilina postúpiť do skupiny Európskej ligy?

Žilinčanom chýba už len posledný krok k tomu, aby si účinkovanie v Európe predĺžili minimálne o 6 ďalších zápasov. Posledný krok však býva najťažší a nebude tomu inak ani teraz!

27.08.2015 08:00
tipsport inzercia

Šošoni v prvom zápase senzačne porazili doma Bilbao 3:2, keď ešte v 65. minúte prehrávali 0:2 a nič nenasvedčovalo tomu, že príde ich zmŕtvychvstanie. Zatlačili svojho súpera, vyrovnali na 2:2 a v nadstavenom čase, ako to už býva zvykom, skóroval William na konečných 3:2.

Bilbao naposledy prehralo doma v 1. kole Primera Division proti Barcelone 0:1, zatiaľ čo Žilinčania pokračujú v úspešných výsledkoch – v nedeľu porazili Senicu 4:1!

Na San Mamés však čaká na Žilinu peklo. Domáci s najväčšou pravdepodobnosťou nastúpia v najsilnejšej zostave, a preto sa musia hráči slovenského zástupcu pripraviť na poriadne náročný duel.

V odvete opäť môžeme očakávať, že duel bude bohatý na góly, myslí si aj tipér mathysek, ktorý na svoj tiket umiestnil tip, že v stretnutí padnú 3 góly a viac s kurzom 1,55!

Napriek prvému celkom nečakanému víťazstvu Žiliny ostáva veľa tipérov z najväčšej tipérskej komunity skeptických a Šošonom príliš neverí. Messi999 si myslí, že Bilbao vyhrá aspoň o dva góly pri kurze 1,63!

A ako vidíte šance Žiliny na postup Vy? Nahliadnite do Tiket arény na najzaujímavejšie tikety alebo sa inšpirujte analýzami skúsených tipérov! Ešte netipujete v Tipsporte? Vytvorte si TU účet a získajte bonus až 2 000 Eur!

chyba