Fio banka prekonala hranicu 200-tisíc klientov

Fio banka dosiahla významný míľnik a prekonala na konci roka 2023 hranicu 200-tisíc klientov na Slovensku. Za rok 2023 získala viac ako 30 000 nových klientov, čo je v porovnaní s rokom 2022 nárast o 30 %.

11.01.2024 00:00
thumbnail Fio banka logo, pr, nepouzivat

„Teší nás, že sa nám aj tento rok podarilo rásť a nadviazali sme tak na predchádzajúce roky. Všímame si, že obľúbenosť bezpoplatkovej politiky na Slovensku stúpa a klienti oceňujú základné bankové služby bez poplatkov a podmienok. Našim cieľom je byť lepšou bankou pre našich klientov, preto stále pracujeme na zlepšovaní našich služieb a produktov,“ hodnotí rok 2023 obchodný riaditeľ Fio banky Jan Bláha.

Fio banka v roku 2023 priniesla niekoľko vylepšení mobilného aj internetového bankovníctva, ako napríklad možnosť investovať priamo v aplikácii Fio Smartbanking. Okrem toho spustila ApplePay pre Visa karty, rozšírila pobočkovú sieť a usporiadala dve kolá bezplatných investičných seminárov. Na špičke tiež drží úroky svojich sporiacich účtov a na konci roka spustila vlastnú bankomatovú sieť.

„Ďakujeme všetkým klientom za ich podporu. Sľubujeme ďalšie úsilie v poskytovaní kvalitných služieb pre súčasných aj nových klientov,“ dodal Jan Bláha.

chyba