Ford Kuga – populárny hybrid teraz za perfektnú cenu

Štýlový hybrid s najbohatšou sériovou výbavou v triede a dojazdom 900 kilometrov teraz môžete získať s cenovým zvýhodnením až 2 900 €.

09.04.2024 00:00
1 Ford kuga, pr, nepouzivat Foto:

Cena, ktorá sa nebude opakovať

Toto obľúbené FHEV môže byť vďaka aktuálne prebiehajúcemu výpredaju skladových zásob vaše už od bezkonkurenčných 29 790 €, pričom poteší aj cenové zvýhodnenie vo výške až 2 900 €. Váhať sa neoplatí, najlepší čas na kúpu je práve teraz.

Pripomeňme, že tento spoľahlivý hybrid si vďaka jazdným vlastnostiam získal srdcia motoristov po celom svete. Navyše, jeho plug-in verzia sa tri roky po sebe stala najpredávanejším PHEV v Európe.

Foto: FOrd
2 Ford kuga, pr, nepouzivat

Tromf ukrýva pod kapotou

Vďaka inovatívnej eCVT prevodovke je spolupráca medzi 2,5-litrovým spaľovacím motorom a elektromotorom maximálne efektívna. Kombinovaná spotreba tohto hybridu je na úrovni 5,4 l/100 km a môže sa pochváliť certifikovaným dojazdom až 900 kilometrov.

Kratšie vzdialenosti vo Forde Kuga Hybrid zvládnete bez problémov aj na čisto elektrickom pohone, pričom o ukladanie prebytočnej energie sa postará rekuperačné brzdenie.

Ford Kuga Hybrid si môžete zaobstarať s predným pohonom FWD aj pohonom všetkých kolies AWD – vaše preferencie, vaša voľba.
+2

Výbavou na čele segmentu

Veľkou devízou Fordu Kuga Hybrid je tiež skutočnosť, že v sériovej výbave jednoznačne dominuje triede. Navigácia, zadná kamera, digitálny prístrojový panel, bezkľúčové odomykanie a štartovanie, automatická 2-zónová klimatizácia, strešné lyžiny alebo parkovacie senzory vpredu a vzadu – to je len zopár príkladov toho, čo získate už v základe.

Jazdíte často s plnou posádkou? Poteší vás, že model Kuga získal aj maximálne 5-hviezdičkové hodnotenie bezpečnosti od Euro NCAP.

Tak, ako je pri modeloch od Fordu už zvykom, každý nový majiteľ automaticky získava aj predĺženú záruku na 5 rokov/150 000 km a šikovnú aplikáciu FordPass na rovnaké obdobie zdarma.

Neváhajte a získajte svoj Ford Kuga Hybrid za túto jedinečnú cenu!

chyba