Šéf SWANu: Štart 4ky bol raketový, počty zákazníkov predbehli očakávania

Po prvom mesiaci od štartu predaja nových produktov 4ky je výkonný riaditeľ SWANu Martin Mosný spokojný. Štvrtý mobilný operátor sa na Slovensku stále viac a viac udomácňuje.

09.11.2015 13:18
swan inzercia

4ka prichádza azda každý týždeň s nejakou novinkou. Čo to bude tentoraz?
Pred niekoľkými hodinami sme spustili predaj cez internet pre širokú verejnosť. Kým prvý týždeň si mohli SIM kartu objednať len tí, ktorí si rezervovali v našej charitatívnej akcii ľahko zapamätateľné číslo, teraz už online obchod funguje pre každého.

swan inzercia

Na Slovensku je dlhodobo viac SIM kariet ako obyvateľov. Je ešte priestor pre ďalšieho operátora?
Na Slovensku je určite priestor pre operátora, ktorý chce byť pre ľudí. Naša jednotná cena 4 centy prináša novú kvalitu pre všetkých tých, ktorí uprednostňujú jednoduchosť a zrozumiteľnosť.

Buďme ale konkrétnejší, koľko už je 4károv?
Už v prvej polovici tohto týždňa sa rodina našich zákazníkov rozrastie na viac ako 50-tisíc.

Spokojný?
Veľmi. Ukázalo sa, že ľudia oceňujú aj jednoduché, zrozumiteľné služby, ktoré im ponúkame.

V niektorých médiách sa objavili v ostatných dňoch reči o tom, že 4ke hrozí koniec. Neohrozilo to vaše výsledky?
Nie, dokonca naopak. Čím viac neprajníci tlačia na pílu, tým ľahšie ľudia prekuknú špinavé praktiky v pozadí. Na sociálnych sieťach sa spustila vlna solidarity a aj ľudia nás v komentároch aktívne podporujú. Regulačný úrad potvrdil, že licencia 4. mobilného operátora je právoplatná a operátor môže naďalej poskytovať služby.

Na záver dôležitá otázka, ako je to s pokrytím?
Naše hlasové a datové služby sú už teraz dostupné pre viac ako 99% obyvateľov. Zároveň aktívne budujeme najmodernejšiu 4G sieť pre tých, ktorí chcú kvalitný a rýchly internet. Do Vianoc bude dostupný pre polovicu populácie.

chyba