Ktorý operátor vám dá viac?

Ktorý operátor stojí pri vás, keď to najviac potrebujete? Umožní dať si prestávku v platení faktúr hoci aj na pol roka alebo za vami bude stáť aj v prípade, že mesačný poplatok nebudete schopný z nejakého dôvodu uhradiť.

05.08.2013 08:00
Orange - inzercia

Poznáte ten rozdiel. Aj keď dvaja robia to isté, nikdy to nie je to isté. Nekonečné paušály predstavili už všetci mobilní operátori, s Orangeom však s nimi môžete získať ešte niečo naviac. Nielenže sa nemusíte obmedzovať v tom, čo máte radi, ale navyše získate aj atraktívne výhody. Pozrime sa na to, aké.

Aby pravidelné mesačné poplatky neboli strašiakom
Nový mobil je veľkým lákadlom. Rozumným riešením, ako si nový mobil alebo tablet kúpiť bez väčšej úvodnej investície je jeho kúpa za akciovú cenu. V Orangei si akciovú cenu môžete dokonca rozložiť ešte aj na bezúročné splátky. V Orangei vedia, že v živote zákazníkov môžu nastať situácie, kedy sa vám neoplatí pokračovať v platení paušálu. Plánujete vycestovať do zahraničia za prácou alebo na jazykový kurz ? Alebo budete dlhšie v zahraničí? Ktorý operátor vám po tom, ako ste si zobrali nový telefón, dá možnosť oddýchnuť si od platenia paušálu hoci aj na 6 mesiacov? V Orangei vám vyjdú v ústrety. Ak aj máte viazanosť, bez akýchkoľvek poplatkov si môžete od paušálu spraviť jednoducho prestávku.

Aj faktúra sa dá poistiť
Každému sa môže stať, že nebude môcť platiť faktúry. Výnimkou nie sú ani poplatky za telekomunikačné služby. Orange je operátor, ktorý na vás myslí v každom čase. Do vybraných paušálov preto zahŕňa poistenie faktúr, s ktorým máte istotu že v zložitej situácií za vás poisťovňa uhradí až 6 mesačných faktúr. Nestojí vás to ani cent navyše, je to služba od Orangeu a jeho partnerskej poisťovne MetLife Amslico. Ak sa vám nápad poistiť si faktúru páči a poistenie nie je súčasťou paušálu, za symbolický poplatok 99 centov mesačne si ho môžete doobjednať.

Ktorý operátor vám dá mobilné dáta len tak?
Nie náhodou je Orange jednotkou aj v mobilných dátových službách. Do jeho najrýchlejšieho mobilného internetu sa pripojíte už na väčšine územia Slovenska. V Orange tiež chápu, že nie každý chce používať a platiť si internet v mobile. To však neznamená, že musíte robiť kompromisy, ak si chcete z času na čas prečítať maily alebo skontrolovať počasie. S Dátovou poistkou sa nemusíte obávať neočakávaných faktúr za prenos dát, pretože prvých 10 MB dát máte od Orangeu ako súčasť vybraných paušálov. Internet v mobile pritom nemusíte využívať vôbec, ak by ste ho však potrebovali, s vybraným účastníckym programom ho môžete používať koľko chcete a nezaplatíte zaň viac ako 15 eur mesačne.

Aké sú ďalšie výhody Ideálnych paušálov?

  • Nová ponuka Ideálnych paušálov je jednoduchá – skladá sa z dvoch dvojíc paušálov. Prvá dvojica paušálov (Sova, Kengura) je pre zákazníkov, ktorých hlavnou potrebou je telefonovanie, prípadne posielanie SMS a MMS správ. Druhá dvojica paušálov (Delfín a Panter) oslovuje hlavne aktívnych ľudí, ktorí sa v komunikácii neobmedzujú len na telefonovanie a správy, ale používajú aj dátové služby.
  • Za rovnaké peniaze s nimi získate podstatne viac, ako s doterajšími paušálmi za porovnateľnú cenu. Cieľom Orangeu je dať vám za vaše peniaze viac. Každý paušál obsahuje nejakú nekonečnú službu a vždy aj bonus.
  • Jednoduchá cenotvorba. Ak nemáte nekonečný balík volaní čí správ, za minútu hovoru do ktorejkoľvek siete na Slovensko zaplatíte 10 centov, do EU, USA a Kanady 12 centov. V Orangei nerozlišujú ani to, či posielate SMS alebo MMS. Môžete ich posielať za výhodnú jednotnú cenu 6 centov.
  • Sami sa rozhodujete, či sa chcete viazať a na ako dlho. Je len na vás, či si vyberiete 12 alebo 24-mesačnú viazanosť kvôli akciovému telefónu.
  • Dokonca platí, že ak sa rozhodnete pre paušál bez mobilného telefónu a zaviažete sa na 15 mesiacov, automaticky získate zľavu 10% z vášho mesačného poplatku za Ideálny paušál.
  • Viazanosť ani telefón však nie sú podmienkou. Výhody Ideálnych paušálov si môžete užívať aj bez viazanosti.
  • Študentské a učiteľské zľavy – Orange myslel aj na študentov a učiteľov, ktorí teraz majú možnosť získať extra zľavu 5 eur z mesačného poplatku paušálu Delfín.

Viac informácií nájdete na www.orange.sk.

chyba