TEDxUNYP 2023: Odomknutie udržateľnosti pomocou "Kľúčov do budúcnosti"

TEDx platforma, preslávená podporou intelektu a šírením "Hodnotných myšlienok" s radosťou oznamuje, že nadchádzajúca udalosť TEDxUNYP 2023 sa bude konať v UNYP Aréne dňa 21. októbra 2023. Témou tohto roku je "Kľúče do budúcnosti" s dôrazom na . planétu, tak pre nás samotných.

24.10.2023 00:00
UNYP-TEDx, pr, nepouzivat Foto:

Od svojho založenia bol TEDxUNYP poprednou platformou na výmenu myšlienok a inovácií, zapojenie popredných mysliteľov z rôznych odborov. Tohtoročná udalosť sľubuje hlboký ponor do konceptu udržateľnosti, skúmania, ako môžeme posilniť odolnosť našej planéty a sami seba, keď sa uberáme do budúcnosti.

"Téma ‚Kľúče do budúcnosti‘ zastupuje svet plný príležitostí, vynálezov a inovácií – to sú tie ‚kľúče‘. TEDxUNYP prináša veľké nápady do života, ktoré nám pomáhajú identifikovať tieto myšlienky a podnietiť myslenie a diskusiu. Práve zdieľaním inovatívnych nápadov a kultúry nájdeme cestu vpred pre seba aj pre zvyšok sveta, odomykajúc našu budúcnosť,“ komentoval Mark Anderson, marketingový riaditeľ University of New York in Prague, organizátor a držiteľ licencie TEDxUNYP.

Foto: UNYP
TEDx UNYP, pr, nepouzivat

Udalosť bude zahŕňať starostlivo vybraný zoznam rečníkov, vrátane preslávených environmentalistov, futuristov, zástancov duševného zdravia a vplyvných mysliteľov. Rečníci sa zamerajú na unikátne pohľady na rôzne témy, ako je zmena klímy, duševné zdravie, osobný rozvoj, podnikanie a umelá inteligencia. Účastníci budú mať možnosť skúmať kľúčové diskusie, ktoré formujú náš svet aj naše individuálne životy.

TEDxUNYP 2023 si kladie za cieľ prebudiť nádej, odolnosť a akciu, čeliť výzvam, ktorým čelí náš svet. Zvýraznením udržateľnosti má táto udalosť za cieľ inšpirovať kolektívny pohyb smerom k odolnejšej planéte a hlbšiemu porozumeniu osobného rozvoja.

V súlade s interaktívnou povahou udalostí TEDx, sú účastníci vyzývaní, aby sa zúčastnili živých debát a nadviazali kontakt s ľuďmi s rovnakými záujmami, ktorí zdieľajú záujem o utváranie udržateľnej budúcnosti.

Ďalšie informácie o TEDxUNYP 2023, vrátane predaja vstupeniek, nájdete na oficiálnej webovej stránke. Vzhľadom na vysoký dopyt a obmedzenú dostupnosť vstupeniek sa odporúča lístky čo najskôr rezervovať.

Buďte v obraze ohľadom TEDxUNYP 2023 na webovej adrese www.tedxunyp.com.

Foto: UNYP
UNYP-TEDx, pr, nepouzivat

O TEDx

V duchu myšlienok, ktoré stoja za šírením, je TEDx programom miestnych, samostatne organizovaných udalostí, ktoré spájajú ľudí a umožňujú zdieľanie zážitkov podobných TED. Na udalosti TEDx sa kombinujú video prednášky TED Talks a živí rečníci, aby vyvolali hlbokú diskusiu a prepojenie. Tieto miestne, nezávisle organizované udalosti sú označované ako TEDx, kde x = samostatne organizovaná udalosť TED.

O UNYP

University of New York in Prague je poprednou vzdelávacou inštitúciou, ponúkajúcou množstvo programov vyučovaných anglicky. UNYP sa venuje rozvoju študentov a podpore budovania lídrov schopných vyvolať významné lokálne i globálne zmeny.

chyba