Fanzóna i šanca spečatiť titul: Slovan pozýva na zápas s DAC

ŠK Slovan Bratislava má na dosah šiesty titul v rade, ktorý by bol zároveň jubilejným tridsiatym v histórii klubu. Belasí potrebujú v sobotu doma proti Dunajskej Strede (výkop o 15:30 na Tehelnom poli) získať minimálne bod. Ak s DAC neprehrajú, vypuknú na štadióne majstrovské oslavy.

12.04.2024 00:00
Slovan, pr Foto:

Slovanu by sa to mohlo podariť prvýkrát v rámci súčasnej úspešnej éry. Od sezóny 2018/19, odkedy najúspešnejší slovenský klub kraľuje našej najvyššej súťaži, totiž prichádzali majstrovské definitívy len vonku – dvakrát v Žiline, a raz v Zlatých Moravciach, Ružomberku a Banskej Bystrici.

Priamo v Bratislave sa teda rozhodujúci ‚titulový‘ zápas odohral ešte v ročníku 2013/14, keď sa belasí ešte na Pasienkoch tešili po triumfe nad Zlatými Moravcami.

Fanúšikovia sa majú na čo tešiť nielen na ihrisku, ale aj pred zápasom a veríme, že aj po ňom. Od 13:30 budú môcť navštíviť fanzónu na námestí štadióna, kde budú pripravené aktivity pre deti i dospelých. Spomenúť môžeme futbalovú arénu, futbalový biliard, PS5 zónu, lounge zónu, veľkoplošnú obrazovku. Vo fanzóne samozrejme nebude chýbať občerstvenie ako čapované pivo, nealko, foodtruck s jedlom, pukance či cukrová vata. O dobrú náladu sa postará DJ s hudobným podkladom.

Foto: ŠK Slovan Bratislava
Fanzona, SLovan, pr

Ak belasí zvládnu sobotňajší duel a získajú titul, tak hráči spoločne s fanúšikmi oslávia tento úspech priamo na štadióne. Následne by sa priaznivci premiestnili na námestie späť do fanzóny. Veľkolepé majstrovské oslavy sú naplánované na posledný zápas sezóny, a to na 18. mája s Ružomberkom.

O zápas s DAC je už počas týždňa zvýšený divácky záujem. „V priebehu štvrtkového dopoludnia sme prekročili celkový počet 7 500 vstupeniek. Pre fanúšikov sme pripravili program ešte pred zápasom, aby mohli v peknom počasí prísť na futbal skôr pred výkopom aj so svojimi blízkymi či rodinami, a strávili príjemné popoludnie na Tehelnom poli. Vstupenky sú naďalej v predaji online cez nášho ticketingového partnera i v deň zápasu v pokladnici na štadióne. Veríme, že slovanisti a slovanistky si nenechajú ujsť jedinečnú šancu zažiť majstrovskú definitívu po prvýkrát za dlhé roky doma na Tehelnom poli,“ povedal marketingový riaditeľ klubu Tomáš Straka.

Foto: ŠK Slovan Bratislava
Slovan, pr

Belasí mohli počas uplynulých šiestich sezón spečatiť titul doma len raz. V ročníku 2020/21 im to s DAC nevyšlo, hralo sa však prázdnymi tribúnami.

Hráčska kabína je na sobotu namotivovaná a odhodlaná spečatiť rekordný šiesty titul v rade. „Je pekné, že to môžeme tentoraz spečatiť doma, no musíme byť opatrní. Posledné kroky bývajú najťažšie. Zodpovedne sa pripravíme, aby sme to v sobotu zvládli a mohli sa tešiť spoločne s našimi fanúšikmi. Veríme, že vás príde na štadión čo najviac, budeme radi za každého z vás. Hrá sa v dobrom čase, má byť pekné počasie, veríme, že nám to na ihrisku vyjde, aby sme sa mohli radovať spolu s vami,“ odkázal fanúšikom Juraj Kucka, jeden z najskúsenejších hráčov belasých.

Vstupenky na zápas s Dunajskou Stredou sú v predaji od 10 eur online na https://ticketmedia.sk/…AJSKA-STREDA

chyba