Jednoduché zmeny pre lepší život: Finančný dar, ktorý môžete využiť aj vy

Všetci vnímame čisté a kvalitné prostredie ako základ plnohodnotného trávenia voľného času. Drobné vylepšenia môžu pozmeniť bežnú lokalitu na zaujímavý priestor, kde sa budeme s radosťou vracať.

02.02.2016 08:00
raiffeisen inzercia
Výsadba 90 ovocných stromov v meste Banská Bystrica aj vďaka príspevku od Raiffeisen banky.

Ako by sa vám páčilo mať vedľa svojho bydliska ovocný sad alebo oddychovú zónu? Čo by ste povedali na novú preliezačku v parku alebo náučný chodník na ihrisku školy pre vaše deti? Uvítali by ste revitalizáciu jazierka alebo studne na mieste, kde sa najradšej zdržiavate?

Tieto a mnoho ďalších zaujímavých projektov sa za účelom ochrany a tvorby životného prostredia podarilo zrealizovať v minulom roku po celom Slovensku. Mať dobrý nápad a chuť ho preniesť do reality však niekedy nestačí. Bez finančnej podpory je realizácia často náročná a zdĺhavá. Raiffeisen banka vníma oblasť ochrany životného prostredia za veľmi významnú a preto aj tento rok pomôže organizáciám uskutočniť tie najlepšie projekty.

Je vám predstava zlepšiť svoje okolie sympatická a máte nápad ako ju uskutočniť? Vďaka finančnej podpore Raiffeisen banky tak budete môcť obnoviť zeleň, postaviť oddychovú zónu alebo vylepšiť iné priestranstvo vo svojom okolí.

Rozhodnúť o tom, ktorý projekt je najlepší niekedy nie je jednoduché. Víťazný projekt preto zvolia ľudia svojimi hlasmi v pobočke. Navštívte so svojim návrhom pobočku Raiffeisen banky a vyzvite svoje okolie aby ho podporilo. Viac informácií nájdete na webovej stránke Raiffeisen banky.

chyba