Pre deti bazén a pestrý animačný program, pre rodičov grilovačky a kvalitné služby, to je letná rodinná dovolenka v Šport Hoteli*** Donovaly

Pri plánovaní rodinnej dovolenky je výber hotela jedným z najdôležitejších rozhodnutí. Musíte si premyslieť lokalitu, jeho vybavenosť, stravovanie a mať čo najpestrejší výber z aktivít, ktoré potešia deti aj dospelých. Ak sa chcete cítiť spokojne, užiť si veľa zábavy, športu a relaxu, pozrite si naše tipy!

21.06.2023 00:00
hotel sport, pr nepouzivat

Vyberte lokalitu plnú možností

Počas letných prázdnin chceme čo najviac času tráviť na vzduchu a v prírode. Oplatí sa preto vybrať lokalitu tak, aby ste mali veľa možností v blízkom okolí a nemuseli tráviť desiatky minút v aute. Zamerajte sa na blízkosť detských atrakcií a nenáročných turistických chodníčkov, vďaka ktorým si budete môcť vychutnať dovolenku s celou rodinou.

Ideálne je, ak máte po ruke aj ďalšie možnosti na letné aktivity, ktoré deti milujú – preliezky, mini zoo, bicykle, bobová dráha alebo výlet lanovkou. Dospelých potešia okrem turistických trás aj mnohé atrakcie pre deti, ktoré ponúkajú program pre deti na niekoľko dní.

Foto: Andrej Hrusovsky
hotel sport, pr nepouzivat

Stavte na čistotu a príjemnú atmosférou

Nie je nič lepšie, ako sa príjemne unavení vrátiť do útulného hotela ďalej od ruchu všetkých ciest, áut a atrakcií. Usmievavý personál je jeho dôležitou súčasťou, tak ako aj čistota a zariadenie izieb v harmónii s horským prostredím. Určite sa oplatí pozrieť si hodnotenia hotela napríklad na Booking.com, ktoré vám napovedia viac o kvalite ubytovania a služieb.

hotel sport, pr nepouzivat

Nevarte! Nechajte si dobre navariť

Len málokto má spojenú dovolenku s vyváraním pre celú rodinu. Preto sa pri výbere hotela zaujímajte o možnosť zahrnúť raňajky a večere do ceny pobytu. Obľúbené sú bufetové stoly, ale aj chutná domáca kuchyňa doplnená o gurmánske špeciality. Ak ide o hotel, ktorý si zakladá na dobrom mene, ani tieto služby by nemali pokrivkávať. Bonusom naviac je nielen detské menu, ale tiež prihliadanie na vegetariánov, hostí s rôznymi potravinovými alergiami či intoleranciami. Počas leta je skvelým zážitkom vychutnať si hotelové dobroty pod holým nebom pri grilovačkách a bohatom animačnom programe pre deti.

Foto: ANDREJ HRUSOVSKY
hotel sport, pr nepouzivat

Overte si ponúkané vybavenie

Ak máte ešte malého drobca, vopred sa oplatí spýtať na detskú postieľku, detskú stoličku, vaničku či nočník. Keď ich hotel poskytuje, ušetríte značné miesto v kufri auta. Chcete svojej rodine dopriať viac miesta? Niektoré hotely ponúkajú aj rodinné apartmány či family suite. Dve izby, spoločná kúpeľňa, no oveľa viac súkromia. V prípade horšieho počasia je určite výhodou, ak má hotel priestranný detský kútik alebo herňu, kam môžete s deťmi vyraziť. V lete poteší bazén s vonkajšou terasou, veľké externé detské ihrisko, mini zoo alebo multifunkčné ihrisko na tenis a basketball.

Hľadajte oddych aj vo vnútri

Letná dovolenka nemusí byť len o nekonečných túrach a dlhých turistických chodníkoch. Čo tak si vybrať hotel, v ktorom nájdete perfektné wellness služby a vybavenie? Je to jedinečný spôsob, ako dopriať telu blahodarný relax a čas na regeneráciu. Zažijete rozptýlenie od všetkých povinností a skutočný oddych, ktorý k dobrej dovolenke patrí! Dokonca aj deti ocenia zmenu aktivít a užijú si leto na bazéne. A čo by v dobrom hotelovom wellnese nemalo chýbať? Jednoznačne bazény, sauny, vírivky a masáže.

Foto: Andrej Hrusovsky
hotel sport, pr nepouzivat

Šport Hotel Donovaly – všetko na jednom mieste

Pustili ste sa do pátrania po vhodnom hoteli a chcete, aby spĺňal všetky vyššie spomínané benefity, ideálne za výhodnú cenu? Odpoveďou na vaše predstavy je Šport Hotel Donovaly.

Foto: Andrej Hrusovsky
hotel sport, pr nepouzivat

Horský hotel ponúka hosťom komfortné izby, chutnú stravu v reštaurácii, kaviareň, veľký detský kútik a výborné služby milého a ochotného personálu. Veľkým lákadlom je najväčší a jediný wellness svet na Donovaloch. Nájdete v ňom veľký bazén, malý detský bazén, štyri sauny, vírivku pre 10 ľudí a masáže. Počas leta si užijete grilovačky pod holým nebom, bohatý animačný program pre deti počas celého leta, ochutnávky vín, dezertov a likérov v cene pobytu a samozrejme výhodné rodinné balíčky vrátane polpenzie a neobmedzeného vstupu do wellness sveta.

To všetko nájdete v obľúbenom rodinnom stredisku Park Snow Donovaly, ktoré je známe množstvom letných aktivít pre deti aj dospelých. Zoberte svoju rodinu na letnú dovolenku a užite si leto naplno napríklad vďaka výhodnej ponuke Šport Hotela Donovaly.

Foto: ANDREJ HRUSOVSKY
hotel sport, pr nepouzivat
chyba