Hotel, ktorý sa stal ikonou Vysokých Tatier

Dnes snáď neexistuje návštevník Vysokých Tatier, ktorý by sa nemohol pochváliť fotografiou, kde Hotel Patria vďaka svojej nezameniteľnej architektúre citlivo kopíruje vysokohorské štíty. Nájdete tu prekrásne wellness, pochutíte si na výborných špecialitách, a očarí vás exkluzívny výhľad z izieb na najnavštevovanejšie tatranské jazero.

06.09.2023 00:00
patria, pr nepouzivat Foto:

Zo snehu priamo do jaccuzi

Miesto, kde začnete deň plávaním, poobedie strávite oddychom v saunovom svete a večer sa z čerstvo napadaného snehu ponoríte do horúcej jaccuzi – to je wellness Hotela Patria. Novo zrekonštruované veľkorysé wellness zázemie vás poteší bohatým výberom sáun, oddychových vodných atrakcií a vonkajšou časťou, kde nájdete ďalšie možnosti relaxu a zábavy. Obľúbeným spôsobom oddychu hostí sú tiež masáže a SPA procedúry inšpirované orientom, ktoré nielen uvoľnia telo, ale tiež pozdvihnú vonkajšiu krásu a upokoja myseľ.

patria, pr nepouzivat
patria, pr nepouzivat

Raňajky, pre ktoré sa oplatí vstať

Čerstvá, chutná a voňavá – tak by sa dala v jednoduchosti opísať gastronomická ponuka hotela, ktorá si dlhodobo udržiava vysoký štandard a výborné recenzie od hotelových hostí. Pri návšteve Hotela Patria zistíte, že aj klasické švédske stoly a hotelové menu vie prekvapiť rozmanitosťou a dokonalým súladom chutí jedál. Zatúžili ste po tradičnej kuchyni? Potom nezabudnite navštíviť Kolibu Patria, nachádzajúcu sa 350 m od hotela. Ľudovo ladený interiér, jedinečná atmosféra, no najmä chuť poctivo pripravených domácich špecialít zaručene poteší vaše chuťové poháriky.

patria, pr nepouzivat

Kongres na profesionálnej úrovni

Ak hľadáte ideálne miesto pre svoj kongres, v hoteli na Štrbskom Plese môžete rátať s veľkorysou ponukou sál, moderným technickým vybavením ale tiež kongresovými službami a keteringom, ktorý prispeje k úspešnosti vášho podujatia. Najväčšia sála Hotela Patria má kapacitu 300 osôb.

patria, pr nepouzivat

Dovolenka na 1000 spôsobov

Štvorhviezdičkový Hotel Patria ponúka návštevníkom ubytovanie v 126 izbách a 29 apartmánoch s celkovou kapacitou 310 lôžok. Izby momentálne prechádzajú rekonštrukciou, vďaka čomu si klienti môžu vychutnať komfort a relax v modernom dizajne interiéru.

patria, pr nepouzivat

Ako si predstavujete svoje vzácne chvíle oddychu? Relaxom vo wellness a romantickými prechádzkami po miestach, z ktorých má každé svoje neopísateľné čaro? Alebo aktívne – návštevou zábavných atrakcií a výletmi po ľahších či náročnejších turistických trasách? Či už sa chystáte svoju dovolenku stráviť s rodinou, priateľmi alebo kolegami, lákajú vás letné zážitky alebo poriadna zimná lyžovačka, všetky vaše predstavy majú jedno spoločné. Hotel Patria – miesto, kde vám Tatry patria.

Foto: Anton Fric
patria, pr nepouzivat
chyba