Chcete oživiť a zútulniť svoju obývačku? Zvládnete to s nálepkami na stenu

Keď sa povie „voľný čas“, ktorá miestnosť vo vašej domácnosti vám napadne ako prvá? Áno ak radi varíte, či pečiete, môže to byť kuchyňa ak je vašou vášňou cvičenie a máte doma zriadené mini fitko, bude to práve ono, ale pre väčšinu ľudí bude obývacia izba tou miestnosťou, ktorá sa im najviac spája s trávením voľného času.

23.12.2022 00:00
velux, pr, nepouzivat

Chcete zútulniť vašu obývaciu izbu? Zvládnete to so samolepkami na stenu do obývačky

Či už zvyknete tráviť voľný čas pri pozeraní pútavého filmu, či čítaní dobrej knihy, alebo pri nejakej rodinnej aktivite, v obývacej izbe sa určite chcete cítiť útulne. Veď kde inde ak nie práve v nej?

Ako však zútulniť svoju obývačku? Rôznymi dekoráciami, rodinnými fotografiami, či umeleckými dielami? A čo takto nálepky do obývačky? Stavíme sa, že nad takým niečím ste ani neuvažovali. Nie je to síce úplne typický prvok našich obývačiek, ale o to viac zaujme vaše návštevy a vám navodí naozaj útulnú atmosféru.

Rozmýšľate, či sú samolepky na stenu do obývačky vhodné aj pre tú vašu? Určite áno! Môžete si totižto vyberať z obrovského množstva farieb, vzorov a motívov. Bez problémov tak nájdete samolepku, ktorá sa nielenže hodí k zariadeniu vašej obývačky, ale naviac sa hodí aj k vášmu vkusu, ktorý bude dokonale vystihovať.

velux, pr, nepouzivat

Kde nájsť tie najkrajšie nálepky na stenu do obývačky?

Zaujal vás nápad ozdobiť si takýmto spôsobom svoju obývaciu izbu a pýtate sa, kde takéto nálepky na stenu do obývačky kúpiť? Odpoveďou je miesto, kde zoženiete zrejme úplne všetko, na čo si spomeniete: internet.

Zavítajte na https://myloview.cz/, kde nájdete rozsiahlu ponuku nálepiek rôznych farieb a štýlov, medzi ktorými si bez problémov vyberiete. A vo výsledku budete určite spokojný s takouto novou ozdobou vašej obývacej izby.

Aké motívy samolepiek do obývačky sú obľúbené? Dominujú stromy a rôzne nápisy

Ak sa v tom mori rôznych krásnych dekoračných nálepiek na stenu neviete zorientovať, respektíve finálne si vybrať motív, ktorý použijete na stenu vo vašej obývacej izbe, možno vám pomôže, keď vám prezradíme, ktoré motívy sú tie najobľúbenejšie. Žiadnym z nich nespravíte krok vedľa.

Medzi najobľúbenejšie motívy samolepiek do obývačky patria jednoznačne samolepky s motívom stromu. Môže byť v rôznych podobách, napríklad s listami, ktoré odvial vietor a tiahnu sa po celej stene. Prípadne môžete zapojiť svoju kreativitu a k nálepke v tvare rozvetveného stromu pridať rodinné fotografie a vytvoriť si akýsi rodokmeň priamo na stene vo vašej obývačke.

velux, pr, nepouzivat

Obľúbenými samolepkami na stenu sú aj rôzne nápisy, či citáty. Na viditeľnom mieste v obývačke vám každý deň zlepšia náladu alebo vás motivujú k tomu, aby ste každý deň prežívali naozaj naplno. Samozrejme, pri rôznych takýchto typografických motívoch máte na výber z rôznych fontov, veľkostí písma a farieb.

Aj výraznejšie motívy, či abstrakcia sa tešia veľkej obľube

Spomínané motívy stromu, či rôzne nápisy patria k jemnejším motívom, ale na výber máte aj ak chcete niečo výraznejšie. Rôzne divoké zvieratá sú typickými zástupcami „agresívnejších“ motívov. Stenu vo vašej obývacej izbe tak môže zdobiť podobizeň leva, či tigra a iných zvierat.

Ak si však neviete vybrať zo spomenutých a im podobných konkrétnych vzorov, dobrou voľbou sú aj rôzne abstraktné nálepky. Rôzne zaujímavé tvary môžu každému pripomínať niečo iné a skvelo sa hodia (nielen) do moderných interiérov. Môžete potom s priateľmi debatovať o tom, čo vám daný motív pripomína a čo vo vás evokuje.

Nálepka strom v obývacej izbe.
velux, pr, nepouzivat Nálepka strom v obývacej izbe.

Aké druhy nálepiek môžete mať?

Akúkoľvek nálepku môžete mať v troch prevedeniach. Klasické prevedenie na samolepiacej fólii je určené na použitie prakticky kdekoľvek, nielen na spomínané steny. Takúto nálepku môžete nalepiť aj na nábytok, dvere, okná a rôzne domáce zariadenia.

Takzvané vitrážové nálepky sú tlačené na priehľadnej fólii, ktorá prepúšťa svetlo. Hodia sa preto obzvlášť na okná, presklené dvere a sklenené časti nábytku. Taktiež je však možné použiť ich ako dekoráciu hladkých, jednofarebných sti­en.

Do tretice sú tu magnetické nálepky. Vyrobené sú s magnetickým podkladom, takže je nimi možné jednoducho ozdobiť kovové povrchy ako chladničku, mrazničku a iné podobné zariadenia v domácnosti.

chyba