125-kubíkové skútre Honda v plnej paráde!

Do nadchádzajúcej skútrovej sezóny Honda vyráža s tradičnými a dobre známymi modelmi, ale aj jednou veľmi horúcou novinkou – Forza 125.

23.02.2015 08:00

Pripomeňme si, že už dlhší čas môže držiteľ vodičáku skupiny B riadiť aj práve takéto skútre. Poďme sa teda bližšie pozrieť na to, s akým skútrom Honda by ste sa aj vy mohli predrať ktoroukoľvek mestskou džungľou.

Honda Forza125
Honda Forza125 Honda Forza125

Forza 125
Veľmi horúca novinka, ktorá posúva praktickosť skútra ešte ďalej. Ostrý športový vzhľad, výhradne LED osvetlenie, netypicky veľký dojazd a najmä obrovský podsedlový batožinový priestor, do ktorého sa vojdú dve plnohodnotné integrálne prilby. Štýl je decentne zvýraznený dvojfarebným lakovaním a o bezpečnosť dbá aj voliteľný systém ABS.

Honda PCX125
Honda PCX125 inzercia Honda PCX125

PCX125
Absolútny bestseller a fenomén slovenského trhu. Ešte nikdy sa u nás v novodobej histórii nepredalo toľko kusov jedného modelu ako PCX. Dobre známy športový vzhľad bol minulý rok osviežený napríklad kompletným LED osvetlením, zostrením hrán a ďalšími vychytávkami, čím si od konkurentov vytvoril ešte väčší náskok. Šetrnému motoru vybavenému systémom štart-stop (spotreba len ľahko nad 2 litre na 100 km) stačí nenáročná údržba, čím sa servisné náklady stláčajú nadol. Po zaparkovaní si pod sedlo odložíte všetko potrebné a máte voľné ruky.

Honda SH125i
Honda SH125i Honda SH125i

SH125
Rokmi overené SH, ktoré je v južanských krajinách úplnou ikonou (modely SH sú najrozšírenejšími jednostopovými vozidlami v Európe), ponúka absolútnu praktickosť: 16-palcové kolesá dostatočne odfiltrujú nerovnosti našich ciest, rovná podlaha odvezie aj rozmernú batožinu, do zadného 35-litrového kufra si odložíte prilbu a do podsedlového priestoru ešte jednu, pričom za príplatok môžete mať aj ABS – tomuto modelu konkurenta nenájdete. Nezabudnime ani na štýlovejší model SH Mode, ktorý je v ponuke dokonca v neprehliadnu­teľnej ružovej farbe.

Honda Vision110
Honda inzercia Vision110 Honda Vision110

Vision 110
Pre Vision 110 platia podobné superlatívy ako pri SH125, ibaže za oveľa dostupnejšiu cenu. Vision 110 je koncentrátom najpraktickejšieho skútra: 16-palcové predné koleso, kompaktné rozmery, rovná podlaha, odkladací priestor pod sedlom, dostatočný výkon a rýchlosť. Ako stvorený do najtvrdšieho centra veľkomesta.

Viac informácií na www.honda.sk

chyba