Slovnaft otvoril svoju 22. čerpaciu stanicu v Bratislave

Slovnaft dnes otvoril svoju 22. čerpaciu stanicu v Bratislave. Nachádza sa v mestskej časti Vajnory na Rybničnej ulici. Zákazníci, ktorí navštívia túto čerpaciu stanicu v týždni od 22. septembra do 26. septembra 2014, môžu natankovať palivá so zľavou až 10 centov na liter. Navyše, členovia zákazníckeho programu Klub BONUS získajú za tankovanie na tejto čerpacej stanici do konca roka dvojnásobný počet bodov za svoje nákupy.

22.09.2014 14:25
slovnaft inzercia

Nová čerpacia stanica Slovnaft, postavená v sýtych žlto-čiernych farbách NEO dizajnu, ponúka kompletný sortiment motorových palív Tempo Plus a EVO. Jej súčasťou je taktiež predajňa s ponukou občerstvenia či doplnkových potrieb pre motoristov. Čerpacia stanica je otvorená 24 hodín denne.

slovnaft inzercia

„Po otvorení troch diaľničných čerpacích staníc Slovnaft v minulom roku a nedávnom sprevádzkovaní diaľničnej čerpacej stanice Štrba pod Vysokými Tatrami rozširujeme našu prítomnosť aj v okolí Bratislavy,” uviedol riaditeľ útvaru Maloobchod spoločnosti SLOVNAFT, a.s., Radoslav Švec.

Slovnaft je prevádzkovateľom najväčšej maloobchodnej predajnej siete motorových palív na Slovensku, aktuálny počet jeho čerpacích staníc predstavuje 214.

slovnaft inzercia
chyba