Prehliadka streetwearových čiapok, ktoré vás ochránia pred slnkom

Opakuje sa to každý rok - leto príde znenazdajky, ako vždy prekvapí vysokými teplotami.

30.05.2023 00:00
sizeer, pr, nepouzivat Foto:

Skôr však, než sa vydáte k moru či jazeru, aby ste mohli plne čerpať z jeho lákadiel, postarajte sa o svoju bezpečnosť a… look. V tomto článku predstavujeme prehliadku streetwearových čiapok, ktoré vás ochránia pred slnkom a umožnia byť sebou a mimo mesta.

Bucket hats

Bucket hat, čiže tzv. rybársky klobúk s charakteristickou strieškou je pokrývkou hlavy, ktorá bola populárna v 90. rokoch a prvej dekáde nového tisícročia, preto nečudo, že sa do streetwearu vrátila spolu s inými trendami uplynulých dekád. Dnes je bucket hat skvelou alternatívou ku šiltovke a ideálnym doplnkom outfitov v mestskom štýle. Aký rybársky klobúk si vybrať? Čo sa týka dovolenkového pobytu pri vode, osobitnú pozornosť si zasluhuje bucket hat Nike Sportswear dostupný v niekoľkých farebných verziách a ozdobená len mini logom. Vyberiete si čiernu klasiku alebo sa rozhodnete do svojich letných setov zaradiť klobúk v pastelovej farbe? Skvelé bucket hats na dovolenku má aj Vans.

Foto: sizeer
sizeer, pr, nepouzivat

Šiltovky

Bucket hat je dobrou alternatívou, ale to neznamená, že populárna šiltovka stratila na popularite. Žiadne také – stále patrí k obľúbeným doplnkom fanúšikov a fanúšičiek streetwearu. Zdá sa, že aktuálne medzi najpopulárnejšie patrí pánska aj dámska tzv. snapback, čiže čiapka s nastaviteľným zapínaním, okrúhlou textilnou časťou na hlave a jednoduchým šiltom.Skvelá bude aj čiapka New Era – táto značka má v ponuke mnoho snapbackov ozdobených logami kultových športových tímov. Keď sme už pri téme šiltoviek ideálnych na letné výlety, nemôžeme vynechať slávnu baseballovú čiapku. Tento najpopulárnejších strih je v streetweari stále prítomný a má sa skvele. Zaujímavé vzory a farby šiltoviek, ktoré dobre zapadnú do dovolenkových setov ponúkajú značky ellesse, Levi’s, Champion alebo Fila.

Foto: sizeer
sizeer, pr, nepouzivat

Už viete, akú streetwearovú čiapku si vezmete na dovolenku? Vyššie vymenované modely a ďalšie hľadajte v internetovom obchode a vybraných predajniach Sizeer.

chyba