Topánky Vans - ideálne do každého počasia

Pár overených tenisiek dotvorí váš outfit bez ohľadu na prevládajúce počasie. Doplnky však nekončia len pri topánkach a v sortimente značky nechýbajú ani sezónne doplnky. Ak ešte nie ste fanúšikom kalifornskej značky, presvedčte sa sami, že Vans sa osvedčí naozaj za každého počasia!

25.05.2023 00:00
vans, pr, nepouzivat

Tenisky Vans – pre každú sezónu

Tenisky Vans sa vyznačujú všestrannosťou – o ktorú sa starajú ich nadčasové farby a konštrukcia. Všestrannosť je jednou z najsilnejších stránok tenisiek. Ich styling je jednoduchý, pretože čierne tenisky s bielymi akcentmi sa hodia úplne ku všetkému! Svetlá podrážka je ekvivalentom tmavého zvršku. Ak sa však rozhodnete pre model prevedený v čiernej farbe, môžete si týmto spôsobom v kombinácii s tmavými nohavicami pridať k postave pár centimetrov navyše. Tenisky doplnia outfit v športovom nádychu, ako aj vo formálnejšom tóne.

Počas horúceho počasia sa oplatí siahnuť aj po Vans slip on, napríklad vo variante Asher, ktorý nájdete s nízkou aj vysokou platformou. Všetko, čo však potrebujete, je správny styling a doplnky, aby sa pár vašich obľúbených tenisiek stal vhodným na nosenie počas chladného počasia. Ak potrebujete tenisky na prechodnú sezónu, stavte na Vans Filamore Hi. Vysoký zvršok pokrýva celý členok.

vans, pr, nepouzivat

Štýlové a funkčné s Vans

Nič nedotvorí pár tenisiek tak ako batoh. Je to must-have, prítomný predovšetkým na školských chodbách, ale volia ho aj fanúšikovia mestského športového štýlu. Medzi obľúbené značky patria batohy série Vans Old Skool. Hlavný priestor je doplnený menším vreckom na prednej strane, kam si odložíte potrebné drobnosti – a klasické logo značky.

vans, pr, nepouzivat

Čas na nákupy! Doplňte svoj šatník celoročnými teniskami a doplnkami Vans. Všetky vyššie uvedené modely – a oveľa viac – nájdete vo 50 style. Vyplňte svoj nákupný košík online a využite možnosť vrátiť alebo vymeniť vybrané produkty do 30 dní. Pamätajte tiež, že pri nákupe nad 79 eur máte doručenie zadarmo!

chyba