Darujte na Deň matiek niečo špeciálne. Darujte šperk!

Deň matiek u nás oslavujeme vždy druhú májovú nedeľu. Nezabudnite preto 14. 5. potešiť aj vašu mamu.

10.05.2023 00:00
sofia, pr, nepouzivat Foto:

Darujte symbol materstva

Jedinečný darček, ktorým môžete mamu potešiť, je symbolický šperk. Siahnite po šperkoch s nápisom mama a vzdajte hold všetkému, čo pre vás obetovala. Mame vašich detí môžete v klenotníctve SOFIA vybrať šperk, ktorý jej bude pripomínať vaše dieťatko.

sofia 1
sofia 2
sofia 4
sofia 3

Zvoľte elegantný darček

Hľadáte radšej elegantnú klasiku? V tom prípade zvoľte hodnotné zlato a ukážte mame, že je pre vás neoceniteľná. Ideálnou voľbou sú praktické náušnice či jemné náhrdelníky vhodné na každodenné nosenie.

Nezabúdajte ani na perly. S nadčasovými perlovými šperkami vaša mamička zažiari za každých okolností. Obľúbené sú najmä perlové sety náušníc a prívesku alebo klasické perlové šnúry.

sofia 5
sofia 6
sofia 7
sofia 8

Vyberte obľúbené symboly

Keď vám slová nestačia, prichádzajú na rad symboly. Tie vám pomôžu vyjadriť vaše city a priania. Po akých symboloch však na Deň matiek siahnuť? Najčastejšie sú to symboly rodiny, hlavne obľúbené stromy života. Krásnym darčekom môže byť aj symbolický ochranca v podobe anjela či anjelského krídla. Vašu lásku môže mame pripomínať šperk so srdiečkom.

sofia 9
sofia 10
sofia 11
sofia 12

Nechajte sa inšpirovať krásnymi šperkami, ktoré nájdete v kamenných predajniach aj e-shope SOFIA.sk, a urobte radosť tak dôležitej osobe ako je mama.

chyba