Trik pre žiarivú a mladistvú pleť je jednoduchší, ako ste si mysleli!

Nebaví vás vyhadzovať peniaze za rôzne kozmetické produkty, ktoré neprinášajú sľubované výsledky? Máme pre vás dobrú správu! Jednoduchý trik, vďaka ktorému bude vaša pleť vyzerať mladistvo a obnovene/zregenerovane.

17.04.2023 00:00
Cambokin, pr, nepouzivat Foto:

Skryte roky a užívajte si mladistvý vzhľad

Tri nové štúdie ukázali, že každodenné cvičenie môže urýchliť proces obnovy pokožky a udržať ju mladistvú. Fyzická aktivita pomáha zlepšiť krvný obeh, čím sa zvyšuje dostupnosť kyslíka a živín pre kožné bunky. Cvičenie navyše stimuluje tvorbu kolagénu, ktorý je kľúčovým prvkom pre udržanie elasticity a pevnosti pokožky.

Ako začleniť cvičenie do svojho denného režimu?

Nie je potrebné stať sa členom fitness klubu alebo začať s ťažkým tréningom. Na dosiahnutie pozitívnych účinkov na pokožku vám postačí akýkoľvek druh cvičenia, ktorý vám vyhovuje. Môžete si vybrať prechádzku do prírody, jogu, tanec alebo akúkoľvek inú formu aktivity, ktorá sa vám páči. Je dôležité stať sa aktívnejším a pravidelne cvičiť.

Cambokin, pr, nepouzivat

Ďalšie tipy pre zdravú pokožku

Okrem cvičenia existuje niekoľko ďalších vecí, ktoré môžete urobiť pre zlepšenie zdravia svojej pokožky. Dôležité je piť dostatok vody, vyhýbať sa fajčeniu a nadmernému slneniu/opaľovaniu. Predovšetkým sa tiež odporúča, aby ste používali produkty na starostlivosť o pleť, ktoré obsahujú prírodné zložky, ako je mandľový olej, kyselina hyalurónová a vazelína.

Podobne ako cvičenie tak aj starostlivosť o pleť je kľúčom k udržaniu mladistvej a žiarivej pleti. Krém proti vráskam 4D Hyaluron je jedným z najobľúbenejších produktov na trhu a poskytuje mnoho výhod pre zdravie pokožky.

VĎAKA ZĽAVOVÉMU KÓDU AŽ O 15% LACNEJŠIE

Ak zadáte kód PRAVDA15 na stránke www.luxfactor.com alebo na telefónnom čísle: 02/ 2092 2547, získate na celý nákup až 15% zľavu. Takéto zľavy u kozmetickej značky Lux-Factor len príležitostné, preto využite túto možnosť lacnejšieho nákupu. Pozor! Zľavový kód platí len do pondelka 29. mája.

Desať dôvodov, prečo by ste mali zvážiť zaradenie tohto krému do vašej každodennej starostlivosti o pleť:

1. Zvyšuje hydratáciu pokožky

Krém 4D Hyaluron obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá pomáha pokožke udržať vlhkosť a hydratovať ju. To pomáha znižovať výskyt vrások a zvyšovať elasticitu pokožky.

2. Stimuluje tvorbu kolagénu

Krém obsahuje aj zložky, ktoré stimulujú tvorbu kolagénu. Kolagén je bielkovina, ktorá pomáha udržiavať elasticitu pokožky, preto je mimoriadne dôležité, aby ste ho mali dostatok.

3. Znižuje výskyt jemných liniek a vrások

Zložky v kréme pomáhajú znižovať výskyt jemných liniek a vrások, vďaka čomu je tento krém ideálny pre tých, ktorí chcú bojovať proti známkam starnutia.

4. Zlepšuje tón pleti

Použitie krému proti vráskam 4D Hyaluron môže zlepšiť tón pleti a obnoviť jej zdravý lesk.

5. Chráni pokožku pred voľnými radikálmi

Obsahuje tiež antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred voľnými radikálmi, ktoré môžu poškodiť kožné bunky.

6. Znižuje zápaly a začervenanie

Zložky v kréme majú protizápalové vlastnosti, ktoré pomáhajú znižovať zápaly a začervenanie na pokožke.

7. Zlepšuje textúru pokožky

Pravidelné používanie krému môže zlepšiť textúru pokožky a obnoviť jej hladkosť a hebkosť.

8. Ľahké a rýchle vstrebávanie

Krém je ľahký a rýchlo sa vstrebáva, to znamená, že sa rýchlo vstrebáva do pokožky a nezanecháva pocit mastnoty.

9. Vhodné pre všetky typy pleti

Je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane suchej a citlivej.

10. Používanie krému ako preventívne opatrenie

Aj keď ešte nemáte problémy s vráskami, krém 4D Hyaluron poskytne výbornú prevenciu ako predísť starnutiu pleti, pretože ju správne ochráni a hydratuje.

Cambokin, pr, nepouzivat

Krém proti vráskam s prírodnými zložkami pre dokonale omladenú pleť

Použitie 4D Hyaluron krému proti vráskam môže pomôcť znížiť výskyt vrások a ďalších známok starnutia pleti. Okrem toho má mnoho ďalších výhod pre zdravie pokožky, ako je zvýšená hydratácia, zlepšený tón a textúra pleti a ochrana pred voľnými radikálmi.

Pri výbere krému proti vráskam je dôležité vybrať si prípravok, ktorý je vhodný pre váš typ pleti a obsahuje zložky, ktoré skutočne zlepšia stav vašej pleti. 4D Hyaluron krém proti vráskam je obľúbenou voľbou, pretože má klinicky overené účinky a je vhodný pre všetky typy pleti.

Cambokin, pr, nepouzivat

Účinný pleťový krém, ktorý navracia pleti mladistvý vzhľad

Pri používaní krému proti vráskam je pre dosiahnutie najlepších výsledkov dôležitá dôslednosť a dodržiavanie návodu na použitie. Pravidelné používanie krému môže pomôcť udržať mladistvú a žiarivú pleť a znížiť známky starnutia.

Pokiaľ chcete zlepšiť stav svojej pleti a bojovať proti známkam starnutia, skúste zaradiť 4D Hyaluron krém proti vráskam do svojej každodennej starostlivosti o pleť a vaša pleť vám za to poďakuje. Objednať si ho môžete na webe www.luxfactor.com alebo na čísle 02/ 2092 2547.

chyba