S týmito bundami môžete nosiť každú mikinu

Športové mikiny si v posledných rokoch postupne prerazili cestu do sveta módy a stali sa obľúbeným kúskom šatníkov. Sú to práve mikiny, ktoré sa dajú perfektne kombinovať a vrstviť. Okrem toho sú pohodlné, netlačia a vyzerajú skvele. Samozrejme, že v mikine môžete aj naďalej oddychovať doma alebo cvičiť, zároveň je tu však príležitosť obliecť si ju von a vyzerať trendy.

20.03.2023 00:00
shutterstock 1490098448 Foto:

Predtým, ako sa vyberiete v mikine medzi ľudí, prečítajte si, s koľkými rôznymi bundami ju môžete kombinovať a vyzerať tak dobre počas celého týždňa. Tieto bundy nie sú nevyhnutnosťou a nemusíte ich vlastniť, avšak s nimi dokážete vytvoriť skutočne veľa rôznych kombinácií.

Bomber bunda

Takzvané bombery sú krátke bundy bez kapucne, ktoré boli pôvodne inšpirované bundami pilotov, a to najmä počas obdobia vojny. Práve kombinácia pánskej značkovej mikiny a bomber bundy patrí medzi najobľúbenejšie. Na výber sú dve možnosti. Buď bundu farebne zladíte s mikinou a vytvoríte monochromatický outfit, napríklad budú obe čierne, alebo si vyberiete farebnejšiu variantu, napríklad veselú žltú bomberu môžete doplniť šedou, čiernou, alebo dokonca zelenou mikinou, ak sa nebojíte vyniknúť.

Elegantný kabát

Táto kombinácia nie je každému po chuti. Avšak mnohí módni odborníci sa zhodujú, že skutočne mikina patrí aj pod kabát. Kabát s mikinou pôsobí sofistikovane a pritiahne pozornosť. Táto dvojica je určená všetkým, ktorí chcú počas dňa vyzerať elegantne, ale zároveň sa cítiť pohodlne. V kombinácii s kabátom sa skutočne snažte zachovať pravidlo, že menej je niekedy viac. Nekombinujte veľa farieb – stavte na módny trend „tón v tóne” a zachovajte minimalistický štýl.

Rifľová bunda

Jarné počasie za oknom naznačuje, že o chvíľu budeme môcť vytiahnuť aj rifľové bundy. Spojenie mikiny a rifľovej bundy je úplnou klasikou. Medzi obľúbené farebné kombinácie patrí biela mikina a modrá rifľová bunda. Môžete si k nej tiež vybrať mikinu na zips. Vo všeobecnosti však vyzerá lepšie mikina, ktorá je rozopnutá. Okrem zladenia bundy a mikiny preto nezabúdajte ani na premyslený výber pánskych tričiek.

Kožená bunda

Kožené bundy poznajú a obľubujú ľudia na celom svete. Nielen, že poskytujú teplo, ale zároveň dodávajú drsný vzhľad, čo sa niektorým mužom, rovnako aj ženám, veľmi páči. Mnohí preto volia čierne mikiny pod čierne kožené bundy. Ku koženej bunde sa hodia najmä mikiny v tlmených farbách. Príliš svetlé kontrastné odtiene by mohli pôsobiť rušivo.

Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 2158392087

Na doladenie takéhoto outfitu potom stačia už len obyčajné džínsy a tenisky. Veľký výber značkových sneakers, mikín a tričiek ponúka napríklad katalóg Flexdog. Pripravte svoj šatník na jarnú sezónu!

chyba