Páni, nezabudnite na deň žien. Vieme, aký šperk ich poteší!

V kalendároch sa nám čoskoro objaví dátum 8. marec – Medzinárodný deň žien. Pozrite sa na to, ako urobiť radosť ženám, ktoré sú blízke vášmu srdcu.

03.03.2023 00:00
Sofia, pr nepouzivat

Mama

Mame vďačíme za život, lásku a ochranu. Poďakujte jej za roky vášho života, kedy tu bola vždy pre vás. Navštívte predajne alebo e-shop SOFIA.sk a vyberte jej nežný šperk s perleťou alebo pravými perlami. Ich nestarnúca krása rozžiari radosťou nielen jej tvár, ale aj srdce.

Partnerka

Ukážte vašej priateľke či manželke, ako veľmi vám na nej záleží. Kytica kvetov poteší síce takmer každú ženu, no šperk jej bude robiť radosť omnoho dlhšie. Veľmi obľúbené sú drobné zlaté náušnice a náhrdelníky, ktoré vás oslovia svojou priaznivou cenou. Siahnuť môžete aj po symboloch. Tie okrem krásy nesú aj pekné posolstvo.

Sofia, pr nepouzivat
Sofia, pr nepouzivat

Dcéra

Vo vašich očiach bude asi navždy malým dievčatkom. Na MDŽ však myslite aj na ňu. Určite ju poteší aj sladká čokoláda. Šperk je však šperk. Ktorá by ho odmietla? Vyberte jej zo štýlových oceľových náramkov alebo napichovacích náušníc.

Sestra

Zabudnite na súrodenecké hádky. Sestra je tu predsa vždy pre vás. Či už potrebujete ženskú radu, kamarátku alebo rodinné objatie. Potešte ju šperkom obľúbenej značky PANDORA alebo jej darujte symbolický kúsok so stromom rodiny.

Kamarátka

Hovorí sa, že priatelia sú rodina, ktorú si vyberáme. Vedia o našich radostiach aj starostiach. Nezabudnite preto kamarátke na deň žien darovať aspoň malú drobnosť. Môže to byť napríklad aj jednoduchý šnúrkový náramok.

Výber šperku vždy prispôsobte konkrétnej žene. Ak je minimalistka voľte drobné šperky bez kamienkov. Nosí žlté zlato? Strieborným šperkom sa jej nezavďačíte. Siahnite preto po zlate alebo pozlátených šperkoch.

Sofia, pr nepouzivat
chyba