Jedinečný multibrandový koncept VERMONT už aj na Slovensku

Multibrand VERMONT predstavuje svoju najnovšiu predajňu v obchodnom centre Optima Košice. Veľkoryso koncipovaný priestor s rozlohou 350m2 je tak prvým multibrandovým obchodom VERMONT na Slovensku a ponúkne takmer všetky zastúpené značky na jednom mieste.

15.12.2022 00:00
Gant, pr, nepouzivat

V portfóliu spoločnosti VERMONT nájdeme značky ako GANT, KARL LAGERFELD, Diesel, TRUSSARDI a ďalšie.

Odkedy spoločnosť VERMONT v roku 1999 vstúpila na slovenský, český a maďarský trh ako distribútor odevov GANT, rozrástla sa na súčasný multibrand s trinástimi značkami.

Zakladateľ spoločnosti VERMONT Amadeus Naumann odhaduje, že do roku 2025 VERMONT ponúkne svojim zákazníkom až dvadsať módnych značiek. Okrem toho chce v budúcnosti predstaviť vlastnú kolekciu doplnkov. Obľúbené kúsky svetových módnych značiek je možné zakúpiť nielen v kamenných predajniach vo všetkých troch krajinách ale i prostredníctvom e-shopu www.vermont.sk

Doteraz sa spoločnosť VERMONT zameriavala primárne na monobrandové predajne a minulý rok sa rozhodla otvoriť prvé multibrandové predajne v obchodných centrách v Českej republike. V tomto roku nasledovalo nielen otvorenie vlajkovej predajne Vermont Store Prašná Brána v Prahe ale aj otvorenie prvej multibrandovej predajne na Slovensku – Vermont Store v OC Optima Košice.

Gant, pr, nepouzivat

Oáza módy a designu

Na vytvorení jedinečného interiéru predajní VERMONT sa podieľali svetoznámi a renomovaní architekti z talianskeho štúdia Storage Milano. Architektonické návrhy prešli testovaním vo virtuálnej realite, čo umožnilo vykonať úpravy pred začatím výstavby.

Vďaka virtuálnej realite, dokázali architekti prispôsobiť niektoré detaily tak, aby čo najviac vyhovovali potrebám zákazníkov a personálu. „Pomocou virtuálnej reality sme nastavili dispozíciu nábytku, optimálnu úroveň osvetlenia a zmenili umiestnenie niektorých stánkov alebo umiestnenie a počet rastlín. Videli sme tiež, ako budú vyzerať použité materiály, medzi ktoré tradične patrí mosadz a drevo. Stručne povedané, uistili sme sa o niektorých čiastkových riešeniach, ktoré budú fungovať v rámci celku,“ opisuje tvorbu priestoru Marco Donati, architekt konceptu.

Gant, pr, nepouzivat

Prvotriedny servis

Pre VERMONT sú ľudia na prvom mieste. Túto filozofiu uplatňuje vo svojom prístupe ku klientom a zamestnancom. Svojich zákazníkov, ako aj svojich zamestnancov si hýčka a je pre neho dôležité, aby sa pri návšteve obchodu cítili pohodlne a radi sa vracali. Preto je dizajn jednotlivých predajní tak starostlivo pripravený. Spoločnosť VERMONT nepodceňuje silu zamestnancov, ktorí prechádzajú dôkladným školením nielen v osobnom prístupe, ale aj v znalostiach módneho poradenstva. Asistenti tak môžu plniť úlohu stylistu a odpovedne radiť zákazníkom pri výbere.

chyba