Tričko s vlastnou potlačou pre milovanú osobu? Jasné, tričko s nápisom I love a potlač originálnych tričiek s motívom rodina

Potlač tričiek s témou I LOVE - láska je v online Kreátore mimoriadne žiadané. Niet sa čo čudovať – potlač nápisu na tričko je super spôsob, ako vyjadriť lásku tým, ktorých máme radi. Či už ide o rodinné tričko, tričko pre mamu či otca, alebo tričko pre partnera, tu nájdeš top nápady na tričko potlačou.

08.12.2022 00:00
tricko s potlacou, pr, nepouzivat

Tričko pre zaľúbených: Ako vyrobiť niečo, čo spraví partnerovi radosť?

Pravdepodobne ťa zaujíma, ako vyrobiť tričko s vlastnou potlačou pre celú rodinu alebo ako si vytvoriť mikinu s potlačou pre niekoho, na kom ti mimoriadne záleží. To všetko sa dozvieš v tomto článku, kde si povieme viac o potlači na tričko pre otca, mamu, brata či sestru, ale aj o nápadoch na potlač pre frajera alebo frajerku. Ako vždy, nájdeš tu aj pár skvelých tipov na tričká a mikiny s potlačou!

Sprav si vlastné tričko s nápisom Milujem ťa

Viacero z našich klientov sa nás pýta, či náhodou nie je zaľúbené tričko príliš okukané. Odpoveď je áno, aj nie. Tričko s vlastnou potlačou pre frajera či tričko pre frajerku nemusí byť vôbec nudné tričko s motívom lásky. Nápis Milujem ťa – alebo aj tričko s potlačou I love you – ber ako základ. Dôležité je, aby sa ti ho podarilo obohatiť o originálny detail, ako to spravila napríklad Maja:

„Frajerovi som dala tričko ‚Ľúbim ťa, pretože:‘ a pod to som potlač na tričko využila na nápis toho, čo mám na svojom mužovi rada. Takto som prišla na to, ako vyrobiť perfektné tričko pre chlapa, ktoré je zároveň vtipné, pretože sú na ňom aj dôvody ako ‚nechrápeš ani keď si opitý‘.“ Maja, Levoča

Ako spraviť potlač fotky páru na tričko

Celkom sa nám osvedčilo aj potlač tričiek pre páry – napríklad zamilovanáj fotografia – ktoré vieš naviac dotvoriť o rôzne grafické prvky, ako napríklad potlač srdiečok na tričko. Dôležitý je aj samotný výber farby pre tričko s potlačou fotky – ak je tvoja fotografia svetlá, skús tmavé tričko na potlač a naopak. Ak chceš, aby bolo zaľúbené tričko originálne, odporúčame ti potlačiť tričko fotkou, ktorá je, jemne povedané, strelená.

tricko s potlacou, pr, nepouzivat

Ako vyrobiť tričko pre páry vtipné

Potlač tričiek pre páry sa dá poňať aj s vtipným nápisom – napríklad keď si v online Kreátore vyrobíš tričko pre páry king queen. Dobré na tvorbe vlastného trička s potlačou je, že to môže byť tričko pre páry lacné. Nemusíš teda míňať stovky eur na drahý darček, ale tričko pre pár si zhotovíš úplne po svojom a za menej.

Tričko a mikina pre členov rodiny: Rodinné tričká s fotkou alebo nápisom

Rodina, to nie je len mama, otec a súrodenci, ale aj starí rodičia, bratranci a sesternice, ujovia a tety a krstní rodičia. Ponúkame ti preto potlač trička pre člena rodiny podľa toho, kto ním je. S predvolenými motívmi to pre teba bude hračka a rodinné tričká tak zhotovíš raz dva!

Vyrob tričko pre deda

Ak chceš spraviť dedovi radosť, vyber mu potlač trička s motívom, ktorý ho vystihuje. V online Kreátore si môžeš zvoliť potlač zo stoviek motívov, napríklad podľa hobby. Ak chceš zostať pri klasike, zvoľ si tričko ‚Najlepší dedo na svete‘, a obohať ho o dedov výrok

Mikina pre sestru s nápisom – vytvor ju raz dva

Potlač dámskej alebo dievčenskej mikiny nie je v online Kreátore žiadny problém. Ak hľadáš potlač mikín pre brata či sestru, máme pre teba skvelú mikinu s nápisom Moja sestrička alebo Naj Brácho, ktorá vašeho súrodenca určite poteší.

tricko s potlacou, pr, nepouzivat

Nadizajnuj si vtipné tričko pre otca

Azda najvtipnejšia potlač na pánske tričko pre otca je tričko Walking Dad s potlačou, ktoré naráža na obľúbený seriál – len s tým rozdielom, že tu je zobrazená iná potlač – obrázok muža, ktorý tlačí kočík

Vyrob tričko ‚Skvelá babička‘

Máš dve možnosti, ako si vyrobiť potlač trička Najlepšia babička na svete. Buď si ho vytvoríš ako vlastný nápis na tričko pre babku, alebo využiješ niektorý z predvolených dizajnov. Ok, je tu ešte aj tretia možnosť – kombinácia!

Navrhni vlastné tričko pre mamu s potlačou

Keď sa chystáš robiť potlač trička pre mamu, daj si na ňom dobre záležať. Aj preto sme v online Kreátore prichystali tričko Najlepšia mama s potlačou, ktorú môžeš meniť – zvoľ si vlastné farby potlače trička pre mamu.

tricko s potlacou, pr, nepouzivat
chyba