Talianska atmosféra leta aj v zime

Zima nám už pomaly, ale isto klope na dvere. Skoré zimné večery, teplota kolíše pri bode mrazu a všetci by sme najradšej preležali celé dni pod dekou.

14.12.2022 00:00
aperol, pr, nepouzivat

Ak aj vy patríte medzi milovníkov teplých dní a atmosféry letných večerov na pobreží Talianska, máme pre vás riešenie, ako si kúsok leta vychutnať aj počas tohto obdobia. Neuveríte, aké je to jednoduché.

Predstavte si jedinečné chvíle strávené v kruhu svojich najbližších – vonku je mráz a vy vytiahnete lyže či sánky, aby ste si opäť po roku užili nádhernú zimnú atmosféru. Do ruky už stačí iba tradičný taliansky drink a dokonalý pocit je na svete. Neuveríte, ale aj počas zimných aktivít si môžete vychutnať kúsok leta.

Aperol Spritz je dokonalou voľbou nielen v lete, ale aj v zime. Tento ikonický aperitív, ktorý si môžete vychutnať počas celého roka, vám prinesie kúsok talianskeho leta kedykoľvek a kdekoľvek. Vychutnajte si ho v lete pri mori, na jeseň pod dekou, v zime na lyžiach a na jar vo vašom obľúbenom bare. Aperol Spritz sa predsa hodí všade, kde ste s vašimi priateľmi.

aperol, pr, nepouzivat

Jeho príprava je navyše tak jednoduchá, že si ho môžete vychutnať aj z pohodlia domova. Stačí, ak si vínový pohár naplníte ľadom, nalejete 3 diely Cinzano Pro-Spritz alebo klasického prosecco, pridáte 2 diely Aperol, 1 diel sódy a na záver dozdobíte plátkom pomaranča. Takto si môžete kúsok Talianska vychutnať aj počas zimných večerov s ľuďmi, ktorých máte radi.

Či už si teda zimný deň vychutnáte na svahu alebo si budete atmosféru zimných dní užívať v pohodlí vášho domova, nezabudnite si ho so svojimi najbližšími vychutnať spolu s tradičným talianskym aperitívom Aperol Spritz.

aperol, pr, nepouzivat
chyba