Aký šperk darovať blízkym pod stromček?

Darovať šperk znamená darovať emóciu. Vďaka nim sa nie len cítime sebavedomejšie, ale pripomínajú nám aj našich blízkych, ktorí nám ich darovali.

01.12.2022 00:00
Sofia, pr, nepouzivat

Trblietavé darčeky pre ženy

Krásne šperky nájdete vo všetkých cenových hladinách. Nemusíte sa tak báť darovať šperk, aj keď je váš rozpočet nižší. Veľmi obľúbeným darčekom sú strieborné napichovacie náušnice, ktoré sa hodia každej žene. Nájdete ich u nás už od 10 €.

V našich tipoch na darček nesmú, samozrejme, chýbať ani elegantné šperky z pravých perál. Môžete siahnuť po jemných náušniciach alebo prívesku v cenách od 15 €. Ak túžite darovať niečo hodnotnejšie, poobzerajte sa po výraznejšom náhrdelníku zo sladkovodných alebo morských perál.

Zlaté šperky sa tešia svojej popularite najmä vďaka odolnosti a trvácnosti. Zlato je síce spájané s luxusom, no v sieti SOFIA si môžete vybrať aj minimalistické zlaté kúsky na každodenné nosenie. Ich cena je tak veľmi lákavá. Okrem nich však v ponuke nájdete aj šperky s drahými kameňmi či diamantmi.

odkaz
sofia 1, pr, nepouzivat
odkaz
sofia 2, pr, nepouzivat
odkaz
sofia 3, pr, nepouzivat
odkaz
sofia 4, pr, nepouzivat

Darček pre muža

Niektorí muži šperky zatracujú, iní na ne nedajú dopustiť. Pokiaľ váš blízky patrí do druhej kategórie, štýlový pánsky šperk ho pod vianočným stromčekom určite poteší. Muži najčastejšie siahajú po náramkoch z kože a prírodných kameňov alebo po jednoduchých strieborných a oceľových retiazkach na ruku. Okrem náramku môžete zvoliť aj niektorý z pánskych náhrdelníkov.

odkaz
sofia 5, pr, nepouzivat
odkaz
sofia 6, pr, nepouzivat

Darček pre malé parádnice

Šperky sú vďačným darčekom aj pre malé slečny. Pri detských šperkoch dbajte najmä na bezpečnosť a prispôsobte výber veku dieťaťa. Pre menšie deti sú ideálne zlaté náušnice. Väčšie už ocenia aj náramky či náhrdelníky s hravým detským motívom.

odkaz
sofia 7, pr, nepouzivat
odkaz
sofia 8, pr, nepouzivat
odkaz
sofia 9, pr, nepouzivat
odkaz
sofia 10, pr, nepouzivat

Veríme, že naše tipy vám uľahčia výber darčekov. Viac inšpirácie nájdete v predajniach a e-shope SOFIA.sk

chyba