Darujte úsmev dvakrát pre šťastie mnohých rodín

Advent potichu klope na naše srdcia a pozýva k dobrým skutkom. Otvorme ich pre úsmevy detí, aby mohli stráviť Vianoce so svojimi rodinami.

31.10.2022 00:00
Kaufland, pr, nepouzivat

Všetci milujeme ten čarovný čas, keď náš domov naplní vôňa čerstvo upečených medovníčkov a na stromček spoločne vešiame žiariace vianočné svetielka. Nie všetky rodiny však majú to šťastie deliť sa o vzájomnú lásku pod jednou strechou. Sú medzi nami aj takí, ktorým aj v tomto sviatočnom období vďaka náročným životným okolnostiam hrozí strata bývania, či doslova rozpad rodiny.

Preto Kaufland už štvrtý rok v rámci projektu „Darujte úsmev 2ד podporuje neziskovú organizáciu Úsmev ako dar a pomáha tak, aby rodiny ostali spolu. A to nielen na Vianoce. Prispieť môžete opäť aj vy kúpou adventného kalendára s Medovníčkom v predajnej sieti Kaufland na celom Slovensku.

Úsmev tak darujete hneď dvakrát. Jeden vašej ratolesti, keď bude s radostným očakávaním otvárať okienka na adventnom kalendári každý jeden deň až do Vianoc. Druhý venujete dieťaťu, ktoré aj vďaka vašej podpore bude môcť stráviť najkrajšie sviatky v roku spoločne so svojou rodinou. A hoci ho nepoznáte, láskyplný pocit z darovaného úsmevu vás bude hriať pri srdci a premení sa na ďalší vianočný darček, ktorý zaručene pohladí dušu nielen vám.

Kaufland, pr, nepouzivat

PRE RADOSŤ VŠETKÝCH DETÍ

Nech sa nikto s nikým nelúči a tým jediným balením na Vianoce je balenie darčekov – k tomu chce prispieť aj Kaufland.

Kaufland za vás z každého predaného kusa podporí neziskovú organizáciu Úsmev ako dar, ktorá sa už 30 rokov stará o to, aby rodiny na Vianoce zostali spolu. Tento krásny projekt realizuje reťazec po štvrtý krát.

„Ešte stále je medzi nami mnoho detí a rodín, ktoré sa z rôznych dôvodov ocitli v ťažkej životnej situácii. Často sa na nás obracajú s dôverou a prosbou o pomoc. Kúpou Kaufland adventného kalendára môže každý prispieť k tomu, aby sa čo najviac detských tvárí rozžiarilo úsmevom, a to nielen na Vianoce,“ hovorí Mária Soboličová, manažérka pre fundrising a PR z neziskovej organizácie Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar.

DOMOV POTREBUJE KAŽDÁ RODINA

Každé dieťa potrebuje domov. Bezpečný prístav, kde môže pokojne spať, hrať sa, učiť, rásť i dospievať. Nielen na Vianoce, ale po celý rok. Potrebuje ho aj Medovníček, hlavná postavička z adventného kalendára, ktorý nájdete exkluzívne v predajnej sieti Kaufland na celom Slovensku.

Rozprávku so šťastným koncom, v ktorej zvieratká Medovníčkovi opäť darujú na Vianoce dôvod na šťastný úsmev, si môžete pozrieť spolu so svojimi deťmi na kaufland.sk/slad­kydomov. Nezabudnite si pritom otvoriť ďalšie okienko v adventnom kalendári a pochutnať si na sladkej Fairtrade čokoládke.

chyba